Voor elke gelegenheid een Impact Box

21 september 2023

Dag van de Leidster

donderdag 5 oktober

Dag van de Leraar

Creatief, origineel en persoonlijk

Het hele jaar door staan we voor je klaar om je te ontzorgen bij het regelen van creatieve, persoonlijke en originele relatiegeschenken en cadeau pakketten. We hebben een groot assortiment dus voor ieder wat wils en voor elk budget.

donderdag 10 november

Dag van de mantelzorg

Maatwerk is onze standaard

Wij zorgen bij elke Impact Box altijd voor een persoonlijk tintje, helemaal zoals dat bij jou en je bedrijf past. Zo kun je denken aan een eigen etiket met bedrijfslogo, een kaartje met een persoonlijke tekst maar ook chocoladewikkels met de naam van de werknemer op regelen we graag voor je. Zo’n persoonlijk tintje maakt de attentiewaarde nog groter en zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties bij jouw personeel.

7 december 2023

Dag van de vrijwilliger

Duurzame Impact

Gelijkheid, samenwerken en verbinding staan bij de Impact Box centraal. Wij zijn direct benaderbaar en de interne lijnen zijn kort. Zo kunnen we snel en doelgericht werken. Die aanpak én persoonlijke touch werkt en wordt door onze klanten hoog gewaardeerd. Dit resulteert in duurzame relaties en daar zijn we trots op.

5 december 2023

Sinterklaas met Impact

24 en 25 december 2023

Kerst met Impact

Iedere klant is voor ons uniek

Heb je strakke budgetten, maatwerk verzoeken of ben je op zoek naar inspiratie? Onze accountmanagers denken graag met je mee. Dit doen we al meer dan 15 jaar in Nederland en België.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

Waarom een Impact Box?

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.