DAG VAN DE LERAAR CADEAU IDEE

Op zoek naar een leuk cadeau idee voor de dag van de leraar? Wij helpen je graag verder! Verras docenten met een lekkere reep tony chocolonely of een thee met impact. Nog leuker om deze thee te voorzien van een eigen wikkel met leuke tekst of afbeelding. Zo maak je het dag van de leraar cadeau net even iets persoonlijker. Een leuk en lekker geschenk om weg te geven.

 • Inclusief tekstkaart met persoonlijke boodschap

 • Eventueel ook met een verpakking in jouw eigen look & feel

 • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Waarom een Impact Box op DAG VAN DE LERAAR?

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.

Impact op de DAG VAN DE LERAAR

Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

Impact op maat

De Impact Box biedt een groot assortiment duurzame en sociale producten aan, zodat je altijd slaagt. Wij ontzorgen je graag met het uitzoeken van een unieke Impact Box en eigenlijk is alles mogelijk. Maar natuurlijk ook met het uitdelen of verspreiden hiervan. Je wilt je relaties verrassen met een heerlijk gevuld kerstpakket, een pakket met producten met een verhaal of een mooi op kleur samengesteld pakket? Je laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken de verwachting meer dan waard. Van het bestel- tot het uitdeelmoment. Wij zorgen dat het goed komt!

Maak hier een vrijblijvende offerte.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte Impact Box voor je personeel

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om je collega’s te bedanken? Het perfecte cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want hoe kies je een cadeau die bij iedereen in de smaak valt? Bij de Impact Box begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie.
Tot snel of maak direct een vrijblijvende offerte.