Pot vol waardering of een zakje Geluk&Impact op de dag van de vrijwilliger?

Hoe mooi is het als je die vrijwilligers kunt bedanken met een originele en persoonlijke Impact Box? Om hen op die manier een blijk van waardering te geven voor hun inzet en tijd? Wij helpen je graag verder! Sinterklaastijd, de perfecte periode om mensen te bedanken of te laten weten dat je aan ze denkt.

Met Impact Box met een Pot vol waardering, een Zakje Geluk&Impact of een Thee Box kun je je waardering tonen aan vrijwilligers. In deze Pot Vol Impact zitten namelijk 52 kaartjes met mooie en betekenisvolle teksten die waardering uitspreken met een mooi houdertje. Zo kunnen ze er wekelijks een mooi kaartje uithalen en in het houdertje zetten. Een jaar lang Impact! Want niet alleen op 7 december, maar het hele jaar mogen zij zich gewaardeerd voelen.

 • Inclusief tekstkaart met persoonlijke boodschap

 • Eventueel ook met een verpakking in jouw eigen look & feel

 • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Waarom een Impact Box op de Dag van de vrijwilliger?

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.

Impact op de Dag van de vrijwilliger

Al onze Impact Boxen en Sociale en duurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

De Impact Box is een originele manier om vrijwilligers te bedanken

Het tonen van waardering is belangrijk voor zowel de relatie als de motivatie. Het zorgt voor een lach op iemands gezicht en steekt een hart onder de riem. Een Impact Box is een mooie manier om deze vrijwilligers te bedanken!

Service met een glimlach

Ook na het bestellen houdt onze service niet op. Met ons gedreven team streven we er dagelijks naar de klantverwachtingen te overtreffen en duurzame relaties aan te gaan.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte Impact Box op de Dag van de vrijwilliger

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om je collega’s te bedanken? Het perfecte cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want hoe kies je een cadeau die bij iedereen in de smaak valt? Bij de Impact Box begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie.
Tot snel of maak direct een vrijblijvende offerte.