NL Doet Impact Box

Een Impact Box voor alle vrijwilligers met NL Doet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 was het voor de 19e keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Deze dagen worden georganiseerd door het OranjeFonds en honderden maatschappelijke organisaties. In heel het land zijn er ruim 5.000 activiteiten te vinden waarbij iedereen een dag(deel) ertoe kan dóen voor anderen. Ook Haarlemmermeer doet mee en dat betekend een Impact Box voor iedereen.

Zakje Geluk & Impact voor alle vrijwilligers

NL doet Impact BoxNLdoet is dé kans om te ervaren dat ertoe doen niet alleen iets doet voor degenen die geholpen worden, maar ook voor de vrijwilligers zelf. Tijdens deze twee dagen maak je op een laagdrempelige, vrijblijvende manier kennis met vrijwilligerswerk in Haarlemmermeer. Met NLdoet doe je er toe. Of je nou van koken, doe-het-zelven, tuinieren, sporten of spelletjes houdt. Tot het snoeien van takken of aanharken van het terrein, tot het bakken van pannenkoeken voor bewoners of scootmobiel-versier-workshops. Om alle vrijwilligers te bedanken heeft MeerWaarde voor alle vrijwilligers in de Haarlemmermeer een zakje geluk & Impact besteld. Super gaaf om hier aan mee te werken.

Ertoe dóen in Haarlemmermeer

De NLdoet actie wordt in gemeente Haarlemmermeer georganiseerd door tientallen lokale maatschappelijke organisaties. “Wat je ook kiest om te doen op NLdoet, je dóet ertoe” vertelt Liselot Huisman, leidinggevende van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer. “Veel mensen willen wel iets doen maar weten niet waar te beginnen. Met NLdoet kun je letterlijk en figuurlijk heel makkelijk echt ertoe dóen. Alle activiteiten kun je in een dag(deel) doen. En ze zorgen er allemaal voor dat niemand er alleen voor staat en iedereen kan meedoen aan de samenleving. Het is een mooie kans voor inwoners van Haarlemmermeer om de handen uit de mouwen te steken en te laten zien dat wij er allemaal voor elkaar zijn. Als het bevalt, dan ga je nog eens terug. 

De grootste vrijwilligersactie van Nederland!

Vijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Fantastisch om ook dit jaar aan zoveel vrijwilligers een Impact Box te geven, bv aan de topper van De Meerwende. Wanneer zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, vindt u bij de Meerwende een tweede thuis. De Meerwende biedt u 24 uur per dag zorg en diensten. Onmogelijk zonder de inzet van vrijwilligers.

Vrijwilliger zijn dóét iets met je

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn dóet iets met je. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Naar de website van NLdoet

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *