Circulair duurzaam Cadeau Impact Box Dankjewel

Een bedankje waar je collega blij van wordt

Met een groot assortiment aan grote en kleine cadeaus, hebben we voor elk bedrijf en elke persoon wel iets in huis. Het bedanken van je medewerkers en collega’s is belangrijk, niet alleen op het einde van het jaar maar het hele jaar door. De Impact Box is een unieke, bijzondere en persoonlijke manier om dank je wel te zeggen. Een dank je wel voor de extra inzet, team waardering, een hartelijk welkom, jubileum en het kerstpakket aan het einde van het jaar. Maak een verpletterende indruk door de ander te bedanken met een Impact Box vol duurzame en sociale cadeaus met een verhaal.

Passie, liefde en Impact

Wij zorgen voor het gehele proces, van selectie (in overleg) tot levering. We stellen de boxen samen, onze Happy Impact Makers pakken deze met passie en liefde voor je in en we leveren de Impact Boxen bij je organisatie en/of medewerkers (thuis) af. Net zoals jij zorg draagt voor je medewerkers, zorgen wij voor jou als ook voor onze eigen mensen!
 • Inclusief tekstkaart met persoonlijke boodschap

 • Eventueel ook met een verpakking in jouw eigen look & feel

 • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Waarom als bedankje kiezen voor een Impact Box?

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.

Leuke bedankjes voor je het personeel

Het bedanken van je medewerkers is nog nooit zo actueel geweest, mensen hebben de behoefte om gezien en gewaardeerd te worden. Dit betekent niet alleen het ontvangen van een salarisstrook aan het einde van de maand of het krijgen van een kerstpakket. Het vraagt om persoonlijke aandacht en waardering.

Uniek, bijzonder en persoonlijk

De Impact Box is een unieke, bijzondere en persoonlijke manier om dank je wel te zeggen en om in impact te maken. Een dank je wel voor de extra inzet, team waardering, een hartelijk welkom, jubileum of als kerstpakket. De Impact Box heeft voor ieder moment, het hele jaar door, unieke boxen en producten in het assortiment.

Al onze Sociale en duurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

Maatwerk is onze standaard

Wij zorgen bij elke Impact Box altijd voor een persoonlijk tintje, helemaal zoals dat bij jou en je bedrijf past. Zo kun je denken aan een eigen etiket met bedrijfslogo, een kaartje met een persoonlijke tekst maar ook thee met de naam van de werknemer op regelen we graag voor je. Zo’n persoonlijk tintje maakt de attentiewaarde nog groter en zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties bij jouw personeel.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijk

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om je collega’s te bedanken? Het perfecte cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want hoe kies je een cadeau die bij iedereen in de smaak valt? Bij de Impact Box begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie.
Tot snel of maak direct een vrijblijvende offerte.