Wij weten wat voor verschil een klein cadeautje kan maken

Laat als werkgever zien dat je geeft om je werknemers en stuur bij ziekte een Impact Box vol producten met een verhaal. Of roep de collega’s bij mekaar om samen een Impact Box te sturen naar de langdurig afwezige en zo te tonen dat je om hem/haar geeft. Een klein gebaar dat wonderen doet.

Impact Boxen die mensen verrassen en verbinden

Wat voor cadeau geef je iemand die ziek is of door een moeilijke tijd gaat? Een origineel cadeau voor iemand die ziek is of een hart onder de riem cadeau nodig heeft, vind je bij de Impact Box. Als iemand ziek is, kun je deze persoon een momentje van positiviteit bezorgen door een Impact Box  te sturen.  Wij weten wat voor verschil een klein cadeautje kan maken. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. Door een cadeautje te kiezen bij de Impact Box  weet je zeker dat je deze persoon op een originele manier verrast en ook nog positieve impact maakt.
 • Inclusief tekstkaart met persoonlijke boodschap

 • Eventueel ook met een verpakking in jouw eigen look & feel

 • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Waarom een Impact Box geven aan een zieke werknemer of collega?

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.

Beterschap cadeau sturen? Persoonlijk, lief en natuurlijk met positieve impact

Aandacht en waardering voor je personeel, we vergeten het nog wel eens. Bedrijven helpen met boeien en binden van werknemers met persoonlijke aandacht op het juiste moment, dat is waar we voor gaan bij de Impact Box. Geef werknemers een stukje persoonlijke aandacht en waardering en je krijgt er trots, loyaliteit en resultaat voor terug.

Uniek, bijzonder en persoonlijk

De Impact Box is een unieke, bijzondere en persoonlijke manier om dank je wel te zeggen en om in impact te maken. Een dank je wel voor de extra inzet, team waardering, een hartelijk welkom, jubileum of als kerstpakket. De Impact Box heeft voor ieder moment, het hele jaar door, unieke boxen en producten in het assortiment.

Happy Impact Makers

Onze Happy Impact Makers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wij noemen het liever mensen met onbenut arbeidspotentieel. Zij zorgen er iedere dag voor dat al onze Impact Boxen met liefde en passie  worden verpakt en klaar worden gemaakt voor verzending. Al onze Sociale en duurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

Maatwerk is onze standaard

Wij zorgen bij elke Impact Box altijd voor een persoonlijk tintje, helemaal zoals dat bij jou en je bedrijf past. Zo kun je denken aan een eigen etiket met bedrijfslogo, een kaartje met een persoonlijke tekst maar ook thee met de naam van de werknemer op regelen we graag voor je. Zo’n persoonlijk tintje maakt de attentiewaarde nog groter en zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties bij jouw personeel.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijk

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om je collega’s te bedanken? Het perfecte cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want hoe kies je een cadeau die bij iedereen in de smaak valt? Bij de Impact Box begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie.
Tot snel of maak direct een vrijblijvende offerte.