Relatiegeschenken met een blijvende herinnering en impact op je event, beurs of congres

Je bent op zoek naar een relatiegeschenk dat je kan weggeven op een congres, beurs of evenement? Wanneer je een duurzaam en sociaal relatiegeschenk uitdeelt op een beurs of evenement zal je bedrijfsnaam langer in het geheugen van de ontvanger blijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan originele Impact Boxen, Impact Goodybaggs en relatiegeschenken waarmee je bedrijfsnaam op een opvallend manier gepromoot kan worden en ook nog eens impact maakt.

Met een groot assortiment aan grote en kleine cadeaus, hebben we voor elk bedrijf en elk congres, beurs of evenement wel iets in huis. Duurzame keycords, duurzame en handige bekerhouder. herbruikbare lunchzak of een een soepkit voor restjes groente wij hebben het allemaal in huis. Wil je het graag persoonlijk maken met een leuke tekst of het bedrijfslogo erop? Dat kan allemaal. Wij zetten onze creativiteit graag aan het werk.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de jarige de Impact Box ruim op tijd binnen heeft. Van te voren maken we een afspraak en kijken we naar je wensen, de aantallen en het budget. Ook stemmen we samen af wanneer je de cadeaus wilt ontvangen.

 • Inclusief tekstkaart met persoonlijke boodschap

 • Eventueel ook met een verpakking in jouw eigen look & feel

 • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Waarom een Impact Box op een Event, Beurs of Congres?

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.

Met een Impact Box / Goodiebag laat je altijd een goede indruk achter.

Al onze Impact Boxen / Goodiebags en Sociale en duurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

Maatwerk is onze standaard

Wij zorgen bij elke Impact Box altijd voor een persoonlijk tintje, helemaal zoals dat bij jou en je bedrijf past. Zo kun je denken aan een eigen etiket met bedrijfslogo, een kaartje met een persoonlijke tekst maar ook thee met de naam van de werknemer op regelen we graag voor je. Zo’n persoonlijk tintje maakt de attentiewaarde nog groter en zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties bij jouw personeel.

Onze werkwijze

 1. Briefing
  Een goede briefing is essentieel in de voorbereiding (gelegenheid, budget en andere wensen).
 2. Creatief voorstel bedenken
  Dan gaan we aan de slag met het maken van een goed creatief voorstel. Dit kost wel even tijd. Houd er dus rekening mee dat we hier enkele dagen voor nodig hebben.
 3. Voorstellen bespreken
  De voorstellen worden samen doorgenomen. Uiteindelijk komt hier een perfect promotieartikel uit voor jouw bedrijf.
 4. Bestellen en leveren
  Naast levertijden, aantallen enz. bepalen we ook samen met jullie waar u het logo gedrukt wilt hebben op het artikel. U ontvangt altijd eerst een proefdruk voor akkoord. Daarna starten wij met de bestelling en het drukproces. Het drukproces na akkoord op de proefdruk duurt tegenwoordig circa twee à drie weken, dit verschilt per promotieartikel.

Een event, beurs en congres zonder zorgen!

Wij volgen en spotten de laatste trends. Niet alleen op het gebied van events, beurzen en congressen. Ook als het gaat om inspirerende of duurzame relatiegeschenken, kerstpakketten of cadeaus. Wat je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat je relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau met impact. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat de Impact voor jou de beste duurzame en sociale producten ontdekken. Wij denken graag met je mee en maken het gepersonaliseerd. Want je logo kan op elk product of verpakking worden gedrukt. Meer info? Maak een vrijblijvende offerte of bel naar 06 14470977.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijk

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om je collega’s te bedanken? Het perfecte cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want hoe kies je een cadeau die bij iedereen in de smaak valt? Bij de Impact Box begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie.
Tot snel of maak direct een vrijblijvende offerte.