Wij weten wat voor verschil een klein cadeautje kan maken

Het jubileum van je bedrijf vieren en een cadeau met positieve impact vinden is soms iets makkelijker gezegd dan gedaan. Zo wil je niet alleen bijzondere en duurzame relatiegeschenken geven, maar er ook zeker van zijn dat het cadeaut écht in de smaak valt bij de werknemers en de klanten.

Welke Impact Boxen voor mijn jubileum?

Bedenk allereerst hoeveel relatiegeschenken je wilt bestellen en hoeveel dit mag gaan kosten. Houd er rekening mee dat onze Impact Boxen in verhouding goedkoper worden als je een grote oplage bestelt. Denk vervolgens na over het soort cadeau en het formaat. Wil je  het cadeau zelf geven? Dan maakt het formaat wellicht niet zoveel uit. Als je de Impact Boxe per post wilt versturen, kun je de kosten laag houden door bijvoorbeeld een brievenbus Impact Box te kiezen.

 • Inclusief tekstkaart met persoonlijke boodschap

 • Eventueel ook met een verpakking in jouw eigen look & feel

 • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Een jubileum cadeau die exclusief en onvergetelijk is

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.

Maak positieve impact met jouw jubileum cadeau

Relatiegeschenken die origineel zijn, zullen niet snel vergeten worden. Wij doen daarom ons best om constant ons assortiment zo uniek, duurzaam, sociaal en innovatief mogelijk te houden.

Gemakkelijk zakelijk bestellen!

Naast de mooiste producten met een verhaal voor een jubileum, vind je bij de Impact Box een ruim aanbod aan zakelijke geschenken. We bieden je een gemakkelijke manier aan om het perfecte cadeau te geven. Hoe doen we dat? Door jouw relaties op een persoonlijke manier te verrassen met een cadeau vol positive impact. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een kaartje met een mooie boodschap aan je bestelling toevoegen en achteraf maandelijks factureren. Hiermee bouw jij aan de relatie met je klanten en medewerkers, verhoog je de loyaliteit en medewerkerstevredenheid én je bent er ook nog eens minder tijd en administratiekosten mee kwijt.

Happy Impact Makers

Onze Happy Impact Makers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wij noemen het liever mensen met onbenut arbeidspotentieel. Zij zorgen er iedere dag voor dat al onze Impact Boxen met liefde en passie  worden verpakt en klaar worden gemaakt voor verzending. Al onze Sociale en duurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

Maatwerk is onze standaard

Wij zorgen bij elke Impact Box altijd voor een persoonlijk tintje, helemaal zoals dat bij jou en je bedrijf past. Zo kun je denken aan een eigen etiket met bedrijfslogo, een kaartje met een persoonlijke tekst maar ook thee met de naam van de werknemer op regelen we graag voor je. Zo’n persoonlijk tintje maakt de attentiewaarde nog groter en zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties bij jouw personeel.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijk

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om je collega’s te bedanken? Het perfecte cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want hoe kies je een cadeau die bij iedereen in de smaak valt? Bij de Impact Box begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie.
Tot snel of maak direct een vrijblijvende offerte.