Een verjaardagscadeau waar je blij van wordt

Hiep, hiep, hoera! Een werknemer viert zijn (werk)verjaardag: het ideale moment om de jarige eens extra in de bloemetjes te zetten. Misschien dacht je er wel al aan om je medewerkers te waarderen op hun (werk)verjaardag maar wist je niet goed hoe je daaraan moest beginnen? En hoe zorg je ervoor dat je van niemand de verjaardag vergeet? Wat geef je (en wat niet)?

Met een groot assortiment aan grote en kleine cadeaus, hebben we voor elk bedrijf en elke werknemer wel iets in huis. Wil je het graag persoonlijk maken met een leuke tekst of het bedrijfslogo erop? Dat kan allemaal. Wij zetten onze creativiteit graag aan het werk.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de jarige de Impact Box ruim op tijd binnen heeft. Van te voren maken we een afspraak en kijken we naar je wensen, de aantallen en het budget. Ook stemmen we samen af wanneer je de cadeaus wilt ontvangen.

 • Inclusief tekstkaart met persoonlijke boodschap

 • Eventueel ook met een verpakking in jouw eigen look & feel

 • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Waarom een Impact Box geven aan een jarige collega?

 • Direct contact

  Altijd een directe lijn met degene die verantwoordelijk is voor jouw project.

 • Maatwerk
  Geen standaard cadeau maar een Impact Box die past bij jouw doel of kernwaarde.
 • Persoonlijk en duurzaam

  Al onze Impact Boxen en Sociale en druurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

 • Conceptontwikkeling
  Vertalen van jouw kernwaarden in een Impact Box
 • Snelle en voordelige verzending

  Wij zorgen er voor dat jouw Impact Boxen op een mooie en duurzame manier wordt ingepakt en verstuurd.

Geef je werknemer een Impact Box op zijn verjaardag!

Al onze Impact Boxen en Sociale en duurzame partners en leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. De Impact Box werkt alleen samen met duurzame en sociale ondernemers die producten maken met een verhaal! Door de combinatie van onze merken heb je altijd een uniek cadeau in handen en bepaal je helemaal zelf het budget.

Maatwerk is onze standaard

Wij zorgen bij elke Impact Box altijd voor een persoonlijk tintje, helemaal zoals dat bij jou en je bedrijf past. Zo kun je denken aan een eigen etiket met bedrijfslogo, een kaartje met een persoonlijke tekst maar ook thee met de naam van de werknemer op regelen we graag voor je. Zo’n persoonlijk tintje maakt de attentiewaarde nog groter en zorgt gegarandeerd voor enthousiaste reacties bij jouw personeel.

Een verjaardag zonder zorgen!

Dat attenties op de werkvloer een belangrijke impact hebben op de werksfeer en motivatie, is bij de meeste werkgevers wel geweten. Je team voelt zich gewaardeerd wanneer je hen verrast met attenties en staan daarom gelukkiger op de werkvloer.

Van het uitzoeken tot het personaliseren en van het inpakken tot het versturen. Iedere medewerker verdient het om in het zonnetje gezet te worden. We pakken elk Impact Box daarom met liefde en passie in en kunnen het versturen naar mensen thuis of naar kantoor. Wil je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw medewerkers op hun verjaardag? Bekijk dan eens onze verjaardagservice.

MVO garantie-social return | sroi

Het voelt echt goed als je weet dat iedereen die aan jouw Impact BOX werkt een eerlijke waardering krijgt. De Impact Box helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen. Met het juiste geschenk bedoelen we een geschenk waar de ontvanger heel blij mee is en waar de makers een eerlijke waardering voor hebben ontvangen, Wij denken dus aan alle betrokken partijen. Zo geef je een betere wereld kado.

De Impact Box is een trots lid van Social Enterprise Nederland, een netwerkorganisatie van zo’n 250 sociale ondernememingen: bedrijven met een maatschappelijk doel.

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijk

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om je collega’s te bedanken? Het perfecte cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want hoe kies je een cadeau die bij iedereen in de smaak valt? Bij de Impact Box begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie.
Tot snel of maak direct een vrijblijvende offerte.