Impact Kerstpakket No Social Waste 2023

Kerstgeschenken in de Zomer? Ja, het Impact Kerstpakket No Social Waste 2023

Met de feestdagen in het vooruitzicht bereiden veel bedrijven zich voor op de jaarlijkse traditie om hun medewerkers te bedanken: het kerstpakket. Meer dan ooit staan hierbij ook eerlijkheid, duurzaamheid centraal; cadeaus die niet alleen mooi en leuk zijn, maar ook goed voor mens, omgeving en aarde. Ons motto voor: 2023 het Impact Kerstpakket No Social Waste 2023.

Impact Kerstpakket No Social Waste 2023 = vol sociale, curculaire en duurzame producten met impact en een verhaal

De Impact Box is hier natuurlijk geen uitzondering op. Integendeel! De kwaliteiten die een eerlijk en duurzaam kerstpakket maken wat het is staan vooraan bij zowel de producten als productie waarmee onze pakketten tot stand komen.

Dik & Schil, puur circulair genieten! 

Neem bijvoorbeeld Dik & Schil met hun duurzame circulaire likeuren. Dankzij hun circulaire productieketen worden restproducten als sinaasappelschillen gered van de afvalbak, gebruikt als grondstof en omgetoverd tot de heerlijkste drankjes zonder ook maar een greintje verspilling.

Ook Twisted Jams geeft groente en fruit een tweede kans door seizoensproducten en wat er overblijft van telers en tuinders om te zetten in zowel gezonde als ontzettend lekkere jams en spreads.

Behalve deze lekkernijen biedt het kerspakket van de Impact Box ook leuke producten die voor veel sfeer en gezelligheid kunnen zorgen. Zo worden de zeepjes en kaarsjes van Bartiméus gemaakt en verpakt door vrijwilligers die slechtziend of blind zijn tijdens een dagbesteding die aansluit op hun interesses en talenten.

La La Fete is een duurzaam alternatief voor inpakpapier

La La Fete, tenslotte, sluit prachtig aan op onze nadruk op sociaal en duurzaam bij elke stap van de productie, tot het inpakken aan toe. Hun alternatief voor inpakpapier, gebaseerd op de Japanse Furoshiki verpakkingstraditie, zorgt niet alleen voor superfeestelijke cadeaus, maar brengt ook de jaarlijkse verspilling van single-use inpakpapier enorm omlaag.

Kerst 2023 een cadeau met impact

Buy Social Kerstpakket 2023Met een Impact Kerstpakket No Social Waste 2023 worden de feestdagen dus naast heerlijk en gezellig ook nog eens heel eerlijk en duurzaam en daardoor ontzettend sociaal!

Heb je vragen over de producten of boxen? Wil je zelf een sociale, curculaire en/of duurzame Impact samenstellen? Er is veel mogelijk! Neem vooral persoonlijk contact met ons op: 06 144 70977 of mail: hallo@impactbox.nl of maak hier een vrijblijvende offerte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *