Nieuwe Impact Box 2023

Veel dank en gelukkig nieuwjaar. Een nieuw jaar vol nieuwe Impact Boxen!

Wat zijn wij trots dat wij ook in 2022 weer voor zoveel MVO bedrijven en organisaties een Impact Box mochten maken voor Kerst. 

Hoogtepunten met Impact in 2023

Nieuwe Impact Box 2023Een van de hoogtepunten van 2022 was de bijzondere Impact Box die wij mochten maken in samenwerking met Rotary Haarlemmermeer van 1852. Niet alleen is door deze speciale Impact Box een aanzienlijke bijdrage gedaan aan de Voedselbank Haarlemmermeer, ook gingen er twee pallets vol Impact Boxen naar de vrijwilligers van Adamas en Stichting De Aanloop. 

Ook heel bijzonder waren de Impact Boxen die wij mochten maken voor verwendag 2022. MeerWaarde (welzijnsinstelling in Haarlemmermeer) bedankt dat wij jullie vrijwilligers en (fantastische) sociaal werkers mochten verwennen voor hun geweldige werk.

Als laatste willen wij Meerlanden bedanken. Super gaaf om voor zo’n mooi, sociaal en innovatief bedrijf een No(Social)waste Kerstpakket te maken met zoveel mooie duurzame en sociale producten. Mirella Munsterman en Bas Boone bedankt voor de Impact!

Dit allemaal was onmogelijk geweest door onze eigen team Impact Makers en onze duurzame en sociale leveranciers. Onmogelijk om iedereen te bedanken maar The Good Roll, Chocolatemakers BV, De Tweede Jeugd, Twisted Jams en Landgoed de Olmenhorst, AND Cheesetrade, Koeckebackers, Sancho’s Nuts, iKi beer BV, The Good Wine bedankt voor de mooie samenwerking en Impact.

In 2023 gaan we Impact Boxen ontwikkelen voor ieder bijzonder moment

Op zoek naar een origineel, sociaal en duurzaam cadeau, maar geen tijd en weet je niet waar u moet beginnen? Bij de Impact Box vindt u stijlvolle en tijdloze cadeaus voor iedere bijzonder moment!  Altijd mooi en met passie en leifde ingepakt door mensen met onbenut arbiedspotentiel, samen met uw persoonlijke boodschap. Liever zelf een Impact Box samenstellen of een klein cadeautje versturen? Ook dat is mogelijk. In 2023 vindt u bij ons gepersonaliseerde cadeaus voor ieder budget. Om te geven of gewoon voor uwzelf!

Een Impact Box is altijd uniek vanwege de combinatie van mooie, duurzame en sociale producten met een bijzonder verhaal.

Het team van de Impact Box wens iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en Impactvol 2023.

#socialenterprise #BuySocial #socialentrepreneurship #duurzaamrelatiegeschenk #kerstpakket #duurzaam #duurzaamcadeau #duurzaamkerstpakket #nosocialewate #voedselverspilling #Duurzaam #biologisch #kerstpakket #maatschappelijk #ImpactBox #sociaalinkopen #borrelbox #cadeau #ondernemerschap #arbeidsmarkt #sociaaldomein #sociaalondernemen #arbeidsparticipatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *