Brouwerij de Prael

De Prael gelooft in betekenisvol werk. Met een groep getalenteerde collega’s, onze helden, werken we aan ons eigen bier.

De Prael is een Amsterdamse bierbrouwerij die in 2001 is opgericht met het plan om bier te brouwen en daarmee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven om te werken.

De Prael staat voor zoveel meer dan alleen bier. Mens & bier, een perfecte combinatie. Dat is waar het bij De Prael om draait. De één werkt zeven dagen, de ander zeven minuten, maar iedereen is onderdeel van dezelfde grote familie. Werken met mensen en met bier is een gouden combinatie gebleken. Inmiddels heeft De Prael verschillende vestigingen door heel Nederland. In 2017 opende De Prael haar vestiging in de Houthavens; in 2018 volgden De Prael Den Haag en De Prael Groningen.

 

In het ruime proeflokaal van De Prael Houthavens kun je terecht om ons heerlijke eigen gebrouwen Amsterdamse bier te proeven, te lunchen, te dineren en houd vooral de agenda in de gaten voor live muziek, standup comedy en andere leuke evenementen.

We hebben een ruim terras waar het bier op warme dagen nog lekkerder smaakt. In de zomermaanden organiseren we regelmatig barbecues en andere leuke terrasactiviteiten. Op ons terras zijn honden van harte welkom en is er speelgelegenheid voor de kinderen.

 

Wil je een bedrijfsuitje, een vergadering, verjaardag of feestje organiseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op en geef je wensen aan. Wij maken een passende offerte voor elke gelegenheid, inclusief drank & catering arrangement.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.