De lekkerste biologische Griekse Olijfolie - Van boom tot fles

De lekkerste Biologische Griekse Olijfolie mag natuurlijk niet ontbreken bij een Impact Box. Niet alleen erg lekker, ook weer een bijzonder verhaal.

Het verhaal van de familie Gkazas

Biologische olijfolie KerstpakketWij, de Nederlands-Griekse familie Gkazas, produceren extra vierge olijfolie op ons eigen land in Kreta én dat van bevriende buren. Hier, op Kreta onder de bomen van een olijfgaard, begint ons verhaal. De olijfgaard van de familie Gkazas. Uit deze vruchtbare, Kretense grond is Gkazas ontstaan.

Uit liefde voor het product oogsten we het op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze: met onze eigen handen.

De olijfgaard van Gkazas ligt in de bergen van centraal Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. De olijfbomen krijgen alleen water uit natuurlijke neerslag. Iedere winter oogsten en persen we de olijven zelf. Onze Griekse olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct. 

Het begint allemaal een flinke tijd geleden…

Tom, Floris en Eva Reurts zijn dan nog pubers. Zij zijn broers en zussen van elkaar en komen op hun vakantie in Kreta local George tegen. Die moet aan hun moeder worden voorgesteld. De vonk springt over en een huwelijk is het resultaat.

Nu, meer dan tien jaar later, is Gkazas olijfolie uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, dat honderdduizenden liters biologische, extra vierge olijfolie per jaar van Kreta naar Nederland brengt. Een smaakvol product zoals de Grieken ‘m lusten vanuit de bergen van Kreta bij jou op de keukentafel. En dat alles voor een eerlijke prijs; een eerlijke prijs voor de Kretense boeren daar en voor de Nederlandse consument hier.

De lekkerste biologische Griekse Olijfolie mag natuurlijk niet ontbreken in onze Impact Box Kerstpakket We Love Bio & Impact

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.