Wat is een Impact Box zonder een wijn met een bijzonder verhaal? Uiteraard hebben wij ook de mooiste, biologische wijnen voor u geselecteerd, waaronder The Good Wine. YES! Een biologische wijn die ook nog eens bijdraagt aan wat belangrijk is: een eerlijke wereld voor iedereen.

The Good Wine doneert per fles 750 liter schoon drinkwater

The Good Wine is een gloednieuw Nederlands wijnlabel dat kwalitatief hoogstaande (h)eerlijke wijn combineert met iets goed doen voor een betere wereld. Daarom wordt per verkochte fles wijn van The Good Wine 750 liter schoon drinkwater gedoneerd aan gemeenschappen in Afrika. Om dit te realiseren heeft het jonge wijnmerk de handen ineengeslagen met de Made Blue Foundation. Daarnaast is het wijnmaakproces van The Good Wine als vanzelfsprekend helemaal biologisch en vegan. The Good Wine lanceert met twee smaken: Cheeky Sauvignon en Cheerful Merlot.

Cheeky Sauvignon

De Cheeky Sauvignon is tropisch en verfrissend, met aroma’s van granny smith, passievrucht en citrus. Dit is een geweldige match met groene salades, geitenkaas en schaal- en schelpdieren. Daarnaast is de crispy en sappige Sauvignon ook perfect tijdens de borrel! De Cheerful Merlot zit barstensvol rood fruit als bosbes en bramen. En hij is zacht en zwoel maar ook juicy en soepel. Een ideale wijn dus om te combineren met ovenschotels en pasta’s; maar hij is ook je beste vriend tijdens de borrel. Kortom een verleidelijke Merlot voor iedere gelegenheid.

The Good Wine 

YES! Lekkere wijn die ook nog eens bijdraagt aan wat belangrijk is: een eerlijke wereld voor iedereen.De wijn van The Good Wine is tot stand gekomen in samenwerking met biologische wijngoeroe Robert Eden. Hij is de eerste B Corp-gecertificeerde wijnmaker in Europa en behoort nog steeds tot de top vijf meest milieuvriendelijke wijnboeren ter wereld. Robert heeft voor The Good Wine de selectie gemaakt vanuit zijn goede netwerk van biologische wijnboeren. “De keuze voor Robert Eden was snel gemaakt. Zijn werkwijze zonder kunstmatige inmenging en met totale respect voor de natuur past helemaal in onze visie. We zullen altijd met de beste en meest verantwoorde wijnboeren blijven samenwerken”, aldus Wouter Kohlmann van The Good Wine.

De biologische IMPACT borrelbox voor een borrel met impact

Verwen uzelf of iemand anders eens verantwoord, met onze 100% biologische Impact borrel box of een Biologisch Kerstpakket ! Alle de producten van deze boxen zijn 100% biologisch geproduceerd en dat proef je!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.