Food Fellows - Verspilling is Verrukkelijk

Food Fellows Impact Box
Duurzaam, lage footprint en met minimale waste

Food Fellows: sauzen van geredde groenten. Pasta Sauce Traditional, Garlic, Tomato Base. Gezond, makkelijk, snel, lekker en duurzaam. Een zekerheidje in onze Impact Kerstbox.

Vrienden van de Harvest House telers. Een eigenzinnig stel kameraden met smaak. Dat van lekker en gezond eten houdt. Ze delen de liefde voor geteelde groenten. Gezond en voedzaam. Altijd van de hoogste kwaliteit. Rijk aan voedingsstoffen, arm aan calorieën. En vooral ook duurzaam. Met een lage footprint. En met minimale waste. Want onze buitenbeentjes van hoge kwaliteit, doen ook gewoon lekker mee.

Food Fellows is een initiatief van Harvest House, een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers, gespecialiseerd in vruchtgroenten. Harvest House is één van de grootste en meest innovatieve bedrijven in de sector. Food Fellows bedenkt creatieve en lekkere oplossingen voor de lekkerste uitvallers die het schap net niet halen. Tomaatjes die van de tros vallen bijvoorbeeld. Of die net een dagje te rijp zijn. Of paprika’s die net te veel blos op de wangen hebben. Daar maken we de meest (h)eerlijke en 100% natuurlijke producten van. Deze zijn laag in zout, suiker en vet. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen, kleur- of smaakstoffen. Zo gaan we niet alleen voedselverspilling tegen, maar maken we gezond eten ook nog gemakkelijk. Zó kunnen we iedereen in de wereld blijven voeden op een duurzame manier. De Tomato Base 550g mag dan ook niet missen in onze Impact Kerstboxen.

De Tomato Base 550g

De cups bevatten 550g saus. De Tomato Base bestaat uit 100% tomaat en is ideaal als basis voor soep, saus en pizza. De Pasta Sauce Traditional bestaat uit 95% groente. Hiermee zet je in no-time een lekkere pasta of lasagne op tafel. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Pasta Sauce Garlic, welke knoflook bevat als smaakmaker. Deze bevat 94% groente. Recepten vind je hier.

GEZOND, MAKKELIJK, DUURZAAM

Food Fellows gaat voor heerlijke en eerlijke producten. Al de producten van Food Fellows zijn 100% natuurlijk, zijn laag in zout, suiker en vet, bevatten minimaal 90% verse groenten en veel vitamines. Met deze sauzen staat er in no time een lekker gerecht op tafel. Te gebruiken als gezonde basis, zodat je zelf geen groente meer hoeft te pureren!

Food Fellows Impact KerstBox
tomato base food fellows Impact Box
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.