Wat gaaf, de kaarsen en zeepjes van Bartimeus. Naast dat elk producten en box dat impact maakt, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de bijzondere makers en de bijzondere inpakkers. Iemand met een beperking die, door het maken of inpakken van de producten, waardering krijgt voor zijn of haar werk. De kaarsen en zeepjes van Bartiméus zijn weer een fantastisch voorbeeld. 

Wij zijn Bartiméus

Met zo’n 1.900 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers is Bartiméus er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Ook als ze een meervoudige beperking hebben of problemen ervaren met zien door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel.

Leuk werk is voor iedereen goed en belangrijk

Als je cliënt bent van Bartiméus, dan vinden ze het belangrijk om samen met jou te zoeken naar een passende vorm van dagbesteding. Want leuk werk is voor iedereen goed. Je besteedt je dag zinvol, je zelfvertrouwen groeit en je leert andere mensen kennen.

bartimus kaarsen en zeepjesZe bieden verschillende soorten dagbesteding; van houtbewerken, kaarsen maken, koken, bakken, dierverzorging, tuinieren en sieraden maken tot auto’s wassen en fietsen repareren. Er is voor elk wat wils, ongeacht je mogelijkheden, leeftijd of woonplaats.

Kaarsen en zeepjes van Bartimeus

Omdat iedereen anders is, stellen we op maat doelen voor de dagbesteding. Wat wil jij eruit halen? Wat wil jij leren? Samen maken we een programma dat past bij jouw wensen en mogelijkheden. Ieder kwartaal bekijken we of je de doelen hebt gehaald. Als het nodig is passen we de doelen samen aan. Of we stellen nieuwe doelen op. Zo zorgen we ervoor dat dagbesteding uitdagend en aantrekkelijk voor je blijft.

Vrijwilliger worden bij Bartiméus?

Wil jij je nuttig maken op één van onze dagbestedingslocaties? Ervaring opdoen of je talenten inzetten? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Lees meer over vrijwilligerswerk bij Bartiméus

Een box vol Impact 

Onze Impact boxen zitten vol leuke en creatieve cadeautjes die gemaakt zijn door mensen met een (verstandelijke) beperking. Het doel van de Impact Box? Om op de maker en de koper van de box een glimlach op het gezicht te toveren. In onze boxen vindt u  producten van kaarsen tot een doosje complimenten en bijvoorbeeld zeepjes. Genoeg inspiratie voor de feestdagen dus! Lees meer over ons bijzondere verhaal.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.