Kari’s Crackers zijn biologisch, handgemaakt en bomvol pure ingrediënten

Bij de sociale onderneming Kari’s Crackers in Heino begeleiden ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bieden net als de Impact Box een zinvolle werkplek en de ruimte om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen.

Etiket bruschetta Kari's Crackers

Sommige mensen blijven er langer werken (en vinden dat ook heel erg leuk!), anderen vliegen uit na een periode waarin ze arbeidsritme hebben opgedaan om elders weer aan de slag te gaan.

Kari’s Crackers neemt niet mensen aan om crackers te bakken, maar bakt crackers om mensen aan te nemen. Samen smaakt naar meer.

Ons Knekkebrød wordt met de hand gemaakt en is bereid met biologische ingrediënten. Omdat er 40% zaden in zitten, geen suiker, gist of dierlijke producten zijn toegevoegd is het een gezond en veganistisch product met een hoog vezelgehalte.

De kracht van Salland, een LEADER-project
Wij streven naar een liefdevolle, duurzame en menselijke economie waar iedereen meedoet maar ook kleinschaligheid en pure voeding de norm is. Daarom doen wij mee aan het LEADER-project: ‘’De kracht van Salland’’, een hecht netwerk aan vrijwilligers en organisaties die samen werken aan nieuwe ontwikkelingen in Salland.

Bij de gedachte aan een cracker met lokale ingredienten, lokaal verwerkt en hier gebakken worden wij blij. De kracht van Salland richt zich op een andere manier van werken waarin lokale kracht, integrale aanpak en duurzaamheid centraal staan.

Kari Crackers zijn op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een Sallandse cracker in samenwerking met lokale boeren uit Salland. Lokaal graan; praktisch om de hoek om zo onze voedselkilometers sterk terug te dringen. Daarnaast is het gewoon leuk om met lokale boeren en ondernemers een nieuw product te ontwikkelen; samen smaakt naar meer.

Uiteraard mogen deze sociale en biologische crackers niet ontbreken in onze boxen. 

Nog geen Kerstpakket? Tip: 

Impact Box Kerstpakket ‘We Love Bio & Impact!’

 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.