Koeckebackers is een sociaal koekmerk en mag natuurlijk niet ontbreken in de Impact Box. Rijk gevuld en zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen en geen druppel palmolie. Zonder troep dus, maar met kansen. Want stiekem draait het om hun KOECKEBACKERS. Mensen die al een tijdje buitenspel staan in het leven, maar besloten hebben het roer om te gooien. Naast een betaalde baan in de bakkerij helpen we ze ontdekken wat er nodig is om een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt.

KOECK ZONDER TROEP, MAAR MET KANSEN & IMPACT

De arbeidsmarkt heeft een afstand tot 650.000 mensen met ongekend talent. Dat zijn mensen voor wie het niet lukt om zelfstandig de aansluiting met de arbeidsmarkt te vinden of te behouden. Dagelijks kennen zij het gevoel er niet toe te doen. Een onnodige verspilling van talent en bovendien een enorme kostenpost voor de samenleving; zo’n 10 miljard per jaar.

Koeckebackers staat, net als bij de Impact Box, voor een samenleving waarin niemand op voorhand wordt buitengesloten en iedereen een kans krijgt om mee te doen. Daarom bieden zij mensen die in een langdurige uitkeringssituatie zitten, de kans om deel te nemen aan ons Volg Je Hart programma. Het betreft een traject van 12 maanden waarin een betaalde baan gecombineerd wordt met coaching, sport, workshops, trainingen en reflectiebijeenkomsten. Ze tonen aan dat stevig investeren in ‘ongekend talent’, leidt tot een inclusieve arbeidsmarkt en een kostenbesparing voor de samenleving. Daarmee hopen ze andere commerciële partijen te inspireren om met ons mee te doen. Zo ontketenen we samen met de Koeckebackers een sociale impact revolutie en creëren we sociale impact op grote schaal!

Koeckebackers is een sociaal koekmerk met opleiding

De Koeckebackers Academie verzorgt het Social Impact Traineeship van Koeckebackers. Dat is een talent ontwikkelprogramma van 12 maanden waarin een betaalde baan gecombineerd wordt met coaching, sport, workshops, trainingen en reflectiebijeenkomsten. Gedurende het programma staan de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ centraal. Talenten (deelnemers in ons traineeship) ontdekken waar zij blij van worden en wat er nodig is om een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt. Aan het eind van de 12 maanden worden deelnemers ondersteund bij het vinden van een nieuwe werk- of opleidingsplek en hebben zij een stap dichter gezet naar hun eigen droom.

De Koeckebackers Academie werkt met professionele coaches en trainers om onze talenten te begeleiden. Daarnaast is de Koeckebackers Academie gekoppeld aan De Participatie Academie; een netwerk van ervaren impact ondernemers die hun kennis en kunde samen delen.

Samen ontketenen we een sociale impact revolutie

De Impact Box werkt graag samen om onze mooie, duurzame en sociale Impact Boxen zo toegankelijk mogelijk te maken. Koeckebackers is een sociaal koekmerk en daarom zijn wij super trots dat wij Koeckebackers mogen toevoegen aan onze Impact Borrel Boxen en Impact Kerstpakketten. Samen ontketenen we een sociale impact revolutie en creëren we sociale impact op grote schaal!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.