KUGI dranken van biologisch fruit en botanische kruiden

Kugi Impact BoxKUGI komt van Kurkuma en Ginger, beide ingrediënten die bewezen gezondheidsvoordelen hebben. En darmee vangen ze precies de tijdsgeest, want KUGI is voor iedereen die goed gaat op het spanningsveld tussen gezond en, tjsa, wat minder gezond op z’n tijd. Met drie jeugdvrienden speelt KUGI in op deze trend en introduceren zij de KUGI Premium Craft Seltzers & Spritzers: licht alcoholische drankjes die gemaakt zijn met écht biologisch fruit en botanische kruiden. Alle KUGI drankjes zijn lekker fris en doordrinkbaar, bevatten een laag percentage alcohol (4.5% alc.) en hebben een gezellige bubbel. Daarnaast bevatten ze geen suikers en zijn ze hierdoor ontzettend laag in kcal. Lekker bewust, dus, want KUGI is ontstaan vanuit het zoeken naar een alcoholische drank die meegaat in de trend van bewuster omgaan met je lichaam.

KUGI dranken van biologisch fruit en botanische kruiden

Het viel de KUGI boys op dat iedereen bewust (bewuster) is van wat er in zijn of haar eten zit, echter let niemand op wat er in zijn of haar alcohol zit. Time for change vonden ze bij KUGI en dan ook nog eens op een duurzame manier. Alle verpakkingen van KUGI zijn plastic-vrij en volledig recyclebaar. Mocht je je trouwens afvragen, waarom Elephant en Bear? De dieren staan afgebeeld op de flesjes omdat KUGI officieel partner is van het WNF en een deel van de omzet investeert in de bescherming van de leefomgeving van de bedreigde dieren die op de flesjes staan afgebeeld. Keurig.

Geen toegevoegde suikers, geen smaakstoffen of smaakaroma’s, geen gekkigheid maar gewoon échte biologische ingrediënten. 

Daarbij wordt KUGI op natuurlijke wijze gebrouwen, in tegenstelling tot anderen die simpelweg pure alcohol met prikwater vermengen. En dat proef je. Iemand een KUGI? Bestel dan het Impact Box Kerstpakket ‘We Love Bio & Impact!’

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.