La La Fete is een duurzaam alternatief voor inpakpapier

Het mooiste moment van een cadeau krijgen is het uitpakken, zeker een Impact Box. Maar wist je dat het gebruik van single-use inpakpapier jaarlijks voor heel veel verspilling zorgt?

La La Fete is een duurzaam alternatief voor inpakpapier en is geïnspireerd op de Japanse traditie Furoshiki waar al jaren cadeaus en producten worden ingepakt met herbruikbare stof. Door middel van een een simpele knooptechniek is het binnen 30sec en zonder plakband of tape te gebruiken.

The joy of giving:
Een cadeau bij een cadeau

La La FeteLa La Fete draagt bij aan het delen van mooie momenten. Met de unieke vrolijke prints en nieuwe standaard voor inpakken, geef je een extra cadeau bij een cadeau. De ontvanger kan de La La Fete op vele creatieve manieren gebruiken of doorgeven bij volgende cadeaus. Je kan de doek ook mee terugnemen voor een volgend geefmoment. Zo beleven de La La Fetes nieuwe verhalen van vele bijzondere momenten.

The joy of connecting:
Verbinden

La La Fete en de Impact Box zien hett moment van geven als een feestelijk symbool voor verbintenis. La La Fete helpt je te verbinden met de mensen die je lief hebt maar ook met de wereld om je heen. Door het gebruik van een La La Fete draag je bij aan een duurzamere wereld en werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

The joy of connecting:
Verbinden

La La Fete ziet het moment van geven als een feestelijk symbool voor verbintenis. La La Fete helpt je te verbinden met de mensen die je lief hebt maar ook met de wereld om je heen. Door het gebruik van een La La Fete draag je bij aan een duurzamere wereld en werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Onze missie is om 1 miljoen cadeaus duurzaam te verpakken.

Help je mee? Bestel dan het Impact Box Kerstpakket ‘No (Social) Waste!’

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.