Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap handzeep bar mag niet ontbreken in de Impact Boxen want deze zeep is plasticvrij, vegan, superzuinig en reinigt nóg beter dan vloeibare handzeep.

PLASTICVRIJE HANDZEEP BAR

Met de plasticvrije handzeep bar van Marcel’s Green Soap wordt handen wassen paMarcel’s Green Soap Impact Box Kerstpakkets echt een feestje. Deze handzeep in vaste vorm is gemaakt met natuurlijke ingrediënten die niet alleen zacht zijn voor de huid, maar ook voor de planeet. De handzeep bar komt in een kartonnen doosje, en doordat ‘ie zo lekker compact is, voorkomen we onnodig vervoer van water.

1 BAR = 3 FLESSEN

Naast dat je met de handzeep van Marcel’s Green plastic bespaart, is ‘ie ook nog eens hartstikke zuinig. De handzeep bar gaat net zo lang mee als 3 flessen vloeibare handzeep. Jahoor, tel maar uit je winst.

LAVENDEL & ROZEMARIJN

Lavendel, de geur van oma’s linnenkast, werkt rustgevend en stress-verminderend. Weet je niet meer hoe die linnenkast ruikt? Gelukkig is rozemarijn goed voor je geheugen. Zo fris je niet alleen je huis en lichaam, maar ook je geheugen op. Is dat effe mooi meegenomen!

Wat geef je iemand die alles al heeft?

Een duurzaam cadeau (= Impact Box) waar je écht iets aan hebt! Maak u geliefden en de planeet blij met een Marcel’s Green Soap. Standaar in ons Impact Box Kerstpakket ‘We Love Bio&Impact!’ .  Met dit Kerstpakket maakt u ongetwijfeld indruk!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.