Sancho's Nuts

Sancho's Nuts - Impact Borrelbox

Sancho’s Nuts mogen ook niet ontbreken in de Impact Borrelbox. Naast dat de blikjes met noten er leuk uitzien zijn ze ook nog is erg duurzaam

Smaak Sancho’s Nuts

Na jaren van zoeken door de bergen van Zuid-Amerika wist Sancho de beste en meest smaakvolle pinda’s en noten te selecteren. Hij kwam uit op drie heerlijke smaken: Dry Roasted, Honey Salt en Spiced Mix. Ze zijn een verslavend lekker alternatief voor de doorsnee snacks van vandaag de dag. Perfect om te delen of om lekker voor jezelf te houden.

Sancho’s Nuts Maatschappelijk 

Sancho kan het niet alleen! Daarom werkt hij nauw samen met zijn amigo’s van Antes Groep. Het verpakken van onze heerlijke pinda’s en nootjes wordt gedaan bij de dagbesteding van de Antes Groep. Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Zo zorgen we samen voor werkgelegenheid voor de minderbedeelde van onze samenleving. De productie is volledig HACCP gecertificeerd en voldoet aan strikte hygiëneregels.

Sancho’s Nuts zijn lekker en duurzaam

Naast dat de blikjes er leuk uitzien zijn Sancho’s Nuts ook nog is erg duurzaam. Want wist je dat meer dan 95% van het metaal dat in de prullenbak belandt gerecycled wordt? Deze blikken kunnen eindeloos worden gerecycled zonder dat het materiaal kwaliteit verliest. Maar wacht, er is meer! Je kunt de blikjes van je Sancho’s een tweede leven geven door je creativiteit te gebruiken. Ze zijn perfect voor planten of om dingen op te bergen.

IMPACT BORREL BOX OP MAAT

Wij bieden diverse Impact borrel boxen die we thuis kunnen bezorgen. Altijd vol met lekkere, eerlijke en goede producten. De producten van de box worden met passie en liefde gemaakt en ingepakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Sociaal, biologisch en duurzaam geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is de impact borrelbox.

 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.