Spread-it van geredde kaas

AND Trade Impact Box

Smeren en dippen! Omdat Spread-it zo romig is, is het ontzettend goed smeerbaar én een ideale dipsaus. Ervaar hoe goed je Spread-it van geredde kaas kunt gebruiken als dipsaus bij een Crostini van De Tweede Jeugd

100% genieten van van geredde kaas

Spread-it is niet alleen ontzettend lekker, maar het is ook een duurzaam product. Want Spread-it wordt gemaakt van 100% geredde kaas. Kaas die niet meer kan worden verkocht in de supermarkt en van ons een tweede leven heeft gekregen.  Spread-it is een product van AND, circulair ondernemen doen ze al sinds 2004! Want samen met onze klanten en leveranciers zetten wij ons in om de voedselverspilling tegen te gaan! 

Spread-it or Dip-it van geredde kaas

Spread-it is te verkrijgen in 7 verschillende smaken, Naturel, Light, met Gouda, Kruiden, Tomaat, Champignon en Chili. Spread-it is glutenrvij!

IMPACT BORREL BOX OP MAAT

Wij bieden diverse Impact borrel boxen die we thuis kunnen bezorgen. Altijd vol met lekkere, eerlijke en goede producten. De producten van de box worden met passie en liefde gemaakt en ingepakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Sociaal, biologisch en duurzaam geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is de impact borrelbox.

No (Social) Waste

Voedselverspilling vindt plaats als voedsel gemaakt voor consumenten niet wordt opgegeten of opgedronken. Schillen, botten, graten en andere resten worden niet meegerekend bij voedselverspilling. Nederlanders verspillen thuis gemiddeld 34 kilo eten per persoon per jaar aan vast voedsel. Vooral bij brood, zuivel, groente, fruit en aardappelen is veel winst te behalen.

Voedselverspilling kan worden voorkomen door te kopen wat je nodig hebt, precies op maat te koken en eten en drinken op de juiste plek en bij de juiste temperatuur te bewaren. Hiermee kunnen consumenten in Nederland hun milieu-impact tot wel 9% verlagen. Door geen voedsel te verspillen kun je bovendien zo’n € 120,- per persoon per jaar besparen. Het Voedingscentrum biedt informatie en tools om slim te koken, kopen en bewaren en zo voedselverspilling te voorkomen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.