The Good Roll - Duurzaam Wc papier

Wat is een Impact Box Kerstpakket zonder duurzaam WC papier! Want voor iedere keer dat jij je billen schoner probeert te maken, kost het toch de nodige bomen en productiecapaciteit. Gerecycled papier is dan een verstandige keuze, maar zeg nu zelf: dat grijze ruwe papier is ook niet bepaald gastvrij. The Good Roll brengt hier verandering in. Dit Nederlandse bedrijf gebruikt 100% gerecycled papier en draagt bovendien bij aan goede sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden! 

100% boomvriendelijk

The Good Roll doet er alles aan om een zo milieuvriendelijke rol wc-papier op de markt te brengen. “We waren verrast dat toiletpapier in Nederland en in vele andere landen nog steeds vooral van bomen wordt gemaakt. Waar het simpel gezegd op neerkomt, is dat er bomen worden gekapt om ons van schone billen te voorzien. Als je daarover nadenkt, voelt dat helemaal niet lekker. Vooral als je ook bedenkt dat bij de productie van toiletpapier ook nog eens immens veel water en energie wordt verbruikt”, aldus Melle Schellekens, mede-initiatiefnemer van The Good Roll. Honderd procent boomvriendelijk, dat is hoe het moet zijn. Daarom gebruikt The Good Roll alleen 100 procent gerecycled papier.

Coolfactor

The Good Roll Impact Box KerstpakketEerlijk is eerlijk: het was vooral de coole touch aan het wc-papier dat onze aandacht trok. De kleurrijke verpakking is een lust voor het oog en brengt wat kleur in het kleine kamertje (en je badkamer). De rollen hebben namelijk stuk voor stuk een vrolijke wikkel met een groot logo en een toepasselijke, ietwat cheeky, uitspraak op de achterkant. Daarnaast hoef je de winkel niet meer in voor het kopen van je toiletpapier. Je kunt ‘m namelijk online bestellen (met gratis thuisbezorging) en er zelfs een abonnement op afsluiten! Daarnaast liggen de kleurrijke rollen ook in de Jumbo supermarkten. Prijzen zijn er vanaf 21,95 euro voor 24 rollen. Een Good Roll bevat 400 vellen. Dat is twee keer zoveel als een gewone toiletrol. “Dus eigenlijk haal je voor 21,95 de hoeveelheid zijdezacht toiletpapier van 48 rollen in huis. Tel daarbij op dat elke rol in een kleurrijke (premium) of chique (luxury) verpakking zit, waardoor ze op elk toilet gezien mogen worden. Er zijn eigenlijk alleen maar winnaars”, zegt Schellekens. Wil je andere manieren om je badkamer of toilet cooler te maken? Denk dan eens aan het toevoegen van accessoires, zoals een stoere wc-rolhouder of het vervangen van die saaie kranen door coole, zwarte kranen.

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie.

The Good Roll Impact Box Duurzaam Kerstpakket

Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, één derde (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 27.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Schokkende cijfers als je het ons vraagt. Zo schrikbarend dat ze ons hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee we beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van Europees gerecycled papier, waarmee we zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten. 

Impact Box Kerstpakket n eigen huisstijl met een eigen Good roll

De rollen van The Good Roll zijn te verpakken in een eigen ontwerp met een leuk boodschap in je Impact Box Kerstpakket. Niet alleen geef je dus een ludieke boodschap aan je relaties, maar je geeft ook een duurzame boodschap. Dat is de kracht van de Impact Box en van The Good Roll. Het is dus een uniek Nederlands win-win concept. Dit moet bedrijven natuurlijk enorm aanspreken. De rollen zijn in verschillende staffels te bestellen. Je kunt kiezen uit een 200 vel rol of een 400 vel rol. 

The Good Roll in uw Impact Box Kerstpakket?

Wil je meer informatie over The Good Roll in je Impact box en over de mogelijkheid om dit aan klanten of relaties te geven? Neem dan contact met ons op en wij vertellen de mogelijkheden. Help de wereld een klein beetje beter te maken door voortaan The Good Roll te gebruiken op je toilet! 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.