Thee met Impact, de lekkerste en sociaalste!

Thee met Impact - Biologische Kerstthee
de lekkerste en sociaalste thee

Geen kunstmest, pesticiden en insecticiden, wij gebruiken alleen biologische thee. Niet alleen bevat biologische meer gezonde voedingsstoffen dan gewone thee, het is ook veel lekkerder. Waarom de lekkerste en sociaalste thee van Nederland? Wij maken vol passie en liefde heerlijke biologische theeën voor particulieren en bedrijven met aandacht voor mens en milieu. Zonder troep dus, maar met kansen. Want stiekem draait het om onze thee makers. Wij kijken naar wat mensen wél kunnen en bieden onze makers daarbij de juiste begeleiding en training die hen in staat stellen zichzelf te ontwikkelen.

De lekkerste en sociaalste thee met thema

Thee met Impact heeft speciale theesoorten samengesteld die passen bij een gelegenheid of een thema. Leuk om iemand te verrassen met een thee die past bij het moment. Is er iemand jarig, moet er iemand bedankt worden, is er een feestdag of andere speciale gelegenheid? Dan zijn de theeën uit het thee op thema assortiment superleuk om cadeau te doen!  Heeft u zelf een thema of gelegenheid en het thema staat er niet bij, laat het ons weten en wij gaan indien mogelijk gelijk aan de slag. Zo kunt u iemand met onze thee een heerlijke verrassing geven.

De lekkerste en sociaalste thee is nu te verkrijgen in 5 verschillende smaken. Bekijk ze hier: TheemetImpact.nl.

ONZE MISSIE

Het hoofddoel van Thee met Impact is om zoveel mogelijk werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het maken van de lekkerste en sociaalste thee! We geloven dat het hebben van betaald werk een belangrijke bijdrage levert aan je gezondheid, eigenwaarde en zelfredzaamheid. Met Thee met Impact bieden we iedereen die wil en kan werken de kans om zich te ontwikkelen richting duurzaam betaald werk.

PETER BOOGERD

Mijn naam is Peter, ik ga voor kwaliteit, mijn grote passie is thee en koffie specialiteiten en maatschappelijke betrokkenheid.

In het verleden heb ik een eigen high-tea restaurant gerund en een winkel op gebied van thee, koffie en chocolade. Door een heftige en lange ziekteperiode met veel ziekenhuisgedoe ben ik uit het arbeidsproces geraakt.

 Nog steeds heb ik te kampen met lichamelijke beperkingen, maar dat neemt niet weg dat ik helemaal niets kan en ook behoefte heb om, met een team en mensen om me heen, van betekenis te willen zijn.

Biologisch, duurzaam en sociaal cadeau = de Impact Box

Bekijk onze Cadeau Impact Boxen, maar ook het kerstpakket ‘We Love Bio & Impact’ 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.