Twisted Jams - Een tweede kans voor fruit en groente!

Te groot, te klein, te krom of gewoonweg te lelijk voor de verkoop. Veel groente en fruit belandt daardoor in de afvalbak, terwijl een kromme paprika net zo lekker smaakt als een rechte. Dat goed voedsel weggaat is natuurlijk te twisted voor woorden! En door te betalen voor onze grondstoffen proberen wij de gehele keten te verduurzamen. Get Twisted en wordt onderdeel van de oplossing in plaats van het probleem! 

TWISTED SMAKEN EN COMBINATIES

Omdat Twisted  met ‘waste’ werken, weten ze ’s ochtends vaak niet wat ze ’s middags gaan maken. Dat houdt Twisted scherp en creatief en ze kunnen daardoor altijd een spannend assortiment aanbieden. Doorgaans hebben ze zo’n 25 smaken staan, met deze ‘big five’ vast in het assortiment vanwege de grote toevoer:

  • Peer-vanille jamTwisted Jams Kerstpakket
  • Appel-caramel-zeezout jam
  • Pittige paprika jam
  • Spicy tomatenjam
  • Rode uien relish met tijm

OOK de IMPACT BOX TEGEN VERKWISTING

Onze jams zijn gebaseerd op seizoensproducten en wat er overblijft bij onze telers en tuinders, maar zijn niet biologisch in het bijzonder. Dat is een bewuste keuze. Zo kunnen we alle aanvoer aannemen en verwerken, terwijl we helpen om minder groente en fruit te verkwisten. Wij hebben wel een aantal jams die gemaakt zijn van biologische fruit en groenten.

Minimale verspilling met de Impact Box

Naast alle partners van de Verspillingsvrije Week, waaronder gemeentes, grote supermarkten en voedselproducenten, zit ook de Impact Box natuurlijk niet stil op dit gebied. Of het nu gaat om de geredde groentesauzen van Food Fellows, de tosti’s en toastjes van restbroden van De Tweede Jeugd, of de Spread-it van geredde kaas, bij alle producten die de ImpactBox aanbiedt staat minimale verspilling namelijk centraal!

Met deze en nog veel meer lekkere, duurzame en sociale producten draagt ook de Impact Box dus een steentje bij aan de strijd tegen voedselverspilling! Een mooi voorbeeld is onze Impact Box Kerstpakket ‘NO(Social)Waste

 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.