Impact Beterschaps Box! (brievenbus)

 18,95 excl. BTW

Een zieke medewerker, klant of zakenpartner voelt zich meteen een stuk beter met onze Impact Beterschaps Box! Een kleine verrassing, een groot gebaar en lekker veel Impact!

 

  

Een prachtige Impact box gevuld met producten om van te smullen. Deze prachtige box is gevuld met twee soorten biologische thee: het Fruitmandje en Energizer met Impact. Onze eigen Pindarotsen No(social)Waste en als bonus een zakje Geluk & Impact. Deze handige en heerlijke Impact box past makkelijk door de brievenbus als cadeautje om iemand in uw omgeving even een hart onder de riem te steken. Een fantastische Impact box voor iedereen. Wist u dat u aan deze box ook een persoonlijke tekst kunt laten toevoegen? Met een personal touch maakt u deze Impact Box helemaal af!

Wat maakt de Impact Beterschaps Box zo bijzonder?

Niet alleen een feestje om te krijgen maar ook een feestje om weg te geven. Wie wordt hier nou niet blij van? De lekkerste chocolade en fijnste thee box is een uitstekend opkikkertje voor een zieke medewerker, klant of zakenpartner die wel een lief en opbeurend gebaar kan gebruiken. In de box zit 50 gram thee en is dus voor minimaal 25 heerlijke koppen thee met Impact!

1 . Thee met Impact 100% Bio Biologisch Kerstpakket

Geen kunstmest, pesticiden en insecticiden, bij Thee met Impact gebruiken ze alleen biologische thee. Niet alleen bevat biologische meer gezonde voedingsstoffen dan gewone thee, het is ook veel lekkerder. Waarom de lekkerste en sociaalste Thee van Nederland? Biij thee met Impact maken ze vol passie en liefde heerlijke biologische theeën voor particulieren en bedrijven met aandacht voor mens en milieu. Zonder troep dus, maar met kansen. Want stiekem draait het om hun thee makers. Ze kijken net las bij de Impact Box naar wat mensen wél kunnen en bieden hun makers daarbij de juiste begeleiding en training die hen in staat stellen zichzelf te ontwikkelen.

2.Pinda Rotsjes No(Social)Waste 

Onze pindarotsjes zijn van de hoogste kwaliteit met heerlijke circulaire chocolade en en de lekkerste pinda’s. Ook nog ingepast door de bijzondere mensen van Ons Tweede Thuis. Dat noemen wij bij de Impact Box echt Impact ….. en nog lekker ook!

3. Zakje Geluk & Impact 

Klavertjes vier zijn niet zomaar gevonden, maar met dit cadeau geef jij iemand een onbeperkte voorraad van ons geluksplantje. Een echt zakje geluk dus. De speciale bollen kunnen in de tuin of in het bijgeleverde potje worden geplant. Samen met de dagbesteding van Ons Tweede Thuis worden de zakjes Gelukt & Impact met liefde gemaakt door mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking. Leuk detail: Blad en bloem zijn eetbaar, hebben een zure citroensmaak , worden gebruikt is salades.

4. Theezeef – Hartvorm

Theezeef geschikt voor het bereiden van losse thee in uw theeglas. Met deze zeef kunt u de losse thee extra goed laten trekken door de zeef als een lepel te roeren.

De voordelen van onze Impact Beterschaps Box

 1. Op werkdagen voor 16.00 besteld, is volgende dag in huis.
 2. Alleen maar topkwaliteit, biologische producten met Impact
 3. 100% klanttevredenheidsgarantie en kwaliteitsgarantie

Persoonlijk boodschap toevoegen

Voeg gratis een persoonlijke boodschap toe. U kunt uw eigen tekst toevoegen en deze wordt op een mooie kaart van Onst Tweede Thuis geprint en bijgevoegd aan de Impact Get Well Soon Tea Box. Vergeet niet uw naam aan de tekst toe te voegen, anders wordt uw bestelling anoniem verstuurd.

Verjaardagservice met Impact!

Vergeet u ook regelmatig iets te kopen voor jullie jarige medewerkers? Lijkt het u prettig het regelen van deze cadeautjes uit handen te geven?  Dat kan! Een eigen Impact box box samenstellen? Leuk, daar werken we graag aan mee. Lees meer over verjaardagservice met Impact.

Impact door de brievenbus

De Impact Beterschaps Box past door de brievenbus. De ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te zijn. Verras de ontvanger met een heerlijke thee box vol impact. De verzendkosten bedragen €4,10.

Extra Impact

 • Persoonlijk kaartje met Impact
  U kunt kiezen om de Impact Box te voorzien van een leuk kaartje. Onze kaarten zijn ook bijzonder en worden gemaakt door Ons Tweede Thuis. Tijdens het afrekenen kunt u een persoonlijke boodschap achter laten. Liever uw eigen kaartje? Geen probleem! Hierbij kunt u kiezen tussen A6 of A5 formaat en enkel- of dubbelzijdige bedrukking. U kunt de opmaak zelf aanleveren (in hoge resolutie), maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij het ontwerp voor u  maken.
 • Sticker met eigen tekst
  U kunt de Box tegen meerprijs voorzien van een sticker, voorzien van uw logo en bijvoorbeeld de tekst “Pas openmaken op … tijdens ons online event.”
 • Eigen brief in de Impact Box
  Het is ook mogelijk een eigen brief in de Impact Box te laten verpakken. Het printen en vouwen van een A4 brief (enkelzijdig bedrukt), heeft dezelfde meerprijs als een dubbelzijdig A6 kaartje. Dit is inclusief printen en de brief in de Impact Box doen.
 • Eigen product in een Impact Box
  Ukunt ook een eigen items in de  Impact Box laten verpakken. Per item vragen wij een toeslag voor de handling van € 0,50. Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend.
 • Allergenen
  Wilt u meer weten over de allergenen die in de producten van de Impact Box zitten? Geen probleem. Wij sturen u desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Impact Box u de allergenen-informatie wilt ontvangen.
 • Wisseling samenstelling of toevoeging
  Vaak krijgen wij de vraag of u producten van de ene Impact Box kunt wisselen met producten uit een andere box. Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Impact Box toe te voegen. Beide is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Geef ons uw specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat.
 • Voorbehoud producten
  Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging vooraf natuurlijk even met u bespreken.
 • Leveringsvoorwaarden
  De Impact Box is een label van de BioExpress B.V..Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
 • AVG
  Bij het verwerken van de adresgegevens werken wij conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Impact Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd.
 • Disclaimer
  De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van de BioExpress B.V. zijn de laatste doorslaggevend.

Bezorging

 • BEZORGING VAN DE IMPACT BOX
  Voor de verzending van de Impact Box maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL
 • Bezorgtermijn van het bierpakket
  Vooraf overleggen we met u wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer. Wij zorgen er altijd voor dat de pakketten tijdig bij het zakelijk sorteercentrum worden afgeleverd. Daarna hebben wij er geen invloed meer op. De Impact Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door MyParcel/PostNL.
 • Track and trace
  Alle Impact Boxen worden verzonden met een Track & Trace systeem. Wilt u tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode uw Impact Box traceren.
 • Levering in overdoos of op pallet
  Het is mogelijk om meerdere Impact boxen naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren u graag over de tarieven.
 • Toeslag
  Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door MyParcel/PostNL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden. De piekbelasting wordt door ons volledig als meerprijs aan de opdrachtgever doorbelast. De piektoeslag komt dus bovenop de normale bezorgtarieven.
 • Bestellen en verzenden van alcohol
  Er is een nieuwe horecawet die vereist dat bestellingen van alcoholhoudende pakketten en boxen alleen kan worden gedaan door personen met een leeftijd van minimaal 18 jaar. De opdrachtgever is er zelf verantwoordelijk voor, dat ook alle personen die een pakket of box met een alcoholhoudend product ontvangen, de leeftijd van minimaal18 jaar hebben. Een leeftijdscheck is mogelijk voor € 1,55 per aflevering van een postpakketdoosje. Dit bedrag is nog niet inbegrepen.
 • Adres-etiket
  Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adresetiket. Het pakket is voorzien van de Impact Box retouradres: Saturnusstraat 25, 2132 HB Hoofddorp. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand.
 • Niet thuis?
  Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Impact Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Impact Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens MyParcel/PostNL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.
 • Retourzendingen
  Alle Impact Boxen worden voorzien van een retouradres en komen, indien ze niet afgeleverd kunnen worden, bij ons terug. Op verzoek en tegen opnieuw de betaling van de bezorgkosten kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Impact Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon 06 144 709 77.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Impact Beterschaps Box! (brievenbus)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie:
Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.