Impact Borrelbox ‘iki Biologische Bierproeverij’

 14,95 excl. BTW

De Impact Borrelbox ‘Iki Biologische Bierproeverij’. Niks gewoon een biertje en wat lekkers! Maar de meest flitsende biologische biertje van Iki bier!

  

Bent u een bierliefhebber? Ga dan voor de Impact Borrelbox ‘Iki Biologische Bierproeverij’ Daarmee geeft u een heerlijke avond borrelen met alle benodigdheden: drie biologische bieren van Iki Bieren, een hoop lekkernijen en een persoonlijke boodschap.

 1. Thuisbezorgd in heel Nederland (u kunt meerdere bezorgadressen opgeven)
 2. Alleen maar topkwaliteit, biologische producten met Impact
 3. 100% klanttevredenheidsgarantie en kwaliteitsgarantie

Meer dan 15 Impact boxen zakelijk bestellen? Dat kan en met impact kortingen! Meer weten? Stuur een mail naar hello@impactbox.nl of bel op 06 144 709 77. 

Waarom kiezen voor de Impact Borrelbox ‘iki Biologische Bierproeverij!’?

Niet alleen een feestje om voor ons te maken, om te krijgen maar ook een feestje om weg te geven. Wie wordt hier nou niet blij van?  Niks gewoon een biertje en wat lekkers! Maar de meest flitsende biologische biertje van Iki bier!

1. iKi Beer Proeverij 100% Bio Biologisch Kerstpakket

iKi Beer is een fusionbier met een uniek recept en visie. iKi Beer combineert Aziatische ingrediënten met Europees vakmanschap. iKi Beer is het beste van twee werelden, iKi Beer is smaakvol en staat voor genieten en ontspanning. iKi betekent letterlijk positief leven, dat probeert de Impact Box en dit bier te bewerkstelligen.

a. iki Beer Japan Yuzu
iki Beer Japan Yuzu met groene thee extract is een uniek Aziatisch bier met vakmansschap en visie uit Europa. Het bier zit vol met oosterse invloeden en rijk van diverse smaken. De smaken komen van groene thee en yuzu, een citrusvrucht uit Azië. Er is hier gebruik gemaakt van Sencha groene thee, deze zorgt voor een gebalanceerde smaak. Dit premium pilsener is licht troebel en heeft een uniek en herkenbaar uiterlijk. Een fijn en licht gekruid bier. Het alcoholpercentage van dit pilsener is 4,5%.

b. Lemongrass by Kelvin Lin
De Lemongrass is bier met een kik en lekker hoog op smaak. Het ingrediënt citroengras is voor mij een ‘secret weapon’

c. Thai Sweet Basil
Heerlijk speciaalbier dat is ontwikkeld in samenwerking met topchef Kelvin Lin. Het bier heeft frisse tonen van basilicum en munt.

d. Incl. iKi proefglaasje

2. Trafo Chips handcooked zout biologisch 40 gram 100% Bio Biologisch Kerstpakket

Deze biologische chips heeft een pure smaak en karakteristieke krokante bite. Dit komt doordat de chips dikker is gesneden.

4. Spread-it van 100% geredde kaas

Smeren en dippen! Omdat Spread-it zo romig is, is het ontzettend goed smeerbaar én een ideale dipsaus. Probeer eens Spread-it Naturel op je beschuit, of een Italiaanse bol met de Tomaat-variant. Of ervaar hoe goed je Spread-it kunt gebruiken als dipsaus bij een borrelhapje!

5. Kari’s Borrelcracker 100% Bio Biologisch Kerstpakket

Deze borrelcrackertjes van Kari’s Borrelcracker zijn biologisch, handgemaakt en zitten bomvol pure ingrediënten. 100% happy food met Impact! Deze crackers zijn heerlijk bij de borrel: zo als snack of om mee te dippen. Een van de ingrediënten is bierborstel; een restproduct van de productie van bier. In plaats van weggooien, gebruiken ze het bij Kari’s in de crackers! Afkomstig van bierbrouwerij De Leckere.

Een box met een verhaal

Onze Impact Boxen worden met liefde en passie samengesteld en zijn een feestje om te krijgen. Optioneel: een kaartje met Impact. Onze kaarten zijn ook bijzonder en worden gemaakt door Ons Tweede Thuis. Tijdens het afrekenen kun je een persoonlijke boodschap achter laten en je kunt zelfs de box rechtstreeks naar de ontvanger sturen.

Impact op maat

Zoekt u een unieke Impact Box die past bij uw bedrijf, budget en wensen? Wilt u een eigen Impact Borrel Box met duurzame en sociale producten samenstellen? Met keuze uit vele duurzame en sociale producten kunt u eindeloos combineren! Het team van de Impact Box gaat graag met en voor u aan de slag. Dit doen wij al vanaf 25 kerstpakketten met impact korting. Maak hier een vrijblijvende offerte. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons. Van ontwerp tot levering, wij verzorgen alles rondom de borrel voor u!

Samen een borrel met Impact organiseren en eenzaamheid bestrijden?

Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook van de Impact Borrelbox ‘Van Waste naar taste!’ 10% van de winst naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking in een sociaal isolement zitten.

Extra Impact

 • Persoonlijk kaartje met Impact
  U kunt kiezen om de Impact Box te voorzien van een leuk kaartje. Onze kaarten zijn ook bijzonder en worden gemaakt door Ons Tweede Thuis. Tijdens het afrekenen kunt u een persoonlijke boodschap achter laten. Liever uw eigen kaartje? Geen probleem! Hierbij kunt u kiezen tussen A6 of A5 formaat en enkel- of dubbelzijdige bedrukking. U kunt de opmaak zelf aanleveren (in hoge resolutie), maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij het ontwerp voor u  maken.
 • Sticker met eigen tekst
  U kunt de Box tegen meerprijs voorzien van een sticker, voorzien van uw logo en bijvoorbeeld de tekst “Pas openmaken op … tijdens ons online event.”
 • Eigen brief in de Impact Box
  Het is ook mogelijk een eigen brief in de Impact Box te laten verpakken. Het printen en vouwen van een A4 brief (enkelzijdig bedrukt), heeft dezelfde meerprijs als een dubbelzijdig A6 kaartje. Dit is inclusief printen en de brief in de Impact Box doen.
 • Eigen product in een Impact Box
  Ukunt ook een eigen items in de  Impact Box laten verpakken. Per item vragen wij een toeslag voor de handling van € 0,50. Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend.
 • Allergenen
  Wilt u meer weten over de allergenen die in de producten van de Impact Box zitten? Geen probleem. Wij sturen u desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Impact Box u de allergenen-informatie wilt ontvangen.
 • Wisseling samenstelling of toevoeging
  Vaak krijgen wij de vraag of u producten van de ene Impact Box kunt wisselen met producten uit een andere box. Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Impact Box toe te voegen. Beide is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Geef ons uw specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat.
 • Voorbehoud producten
  Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging vooraf natuurlijk even met u bespreken.
 • Leveringsvoorwaarden
  De Impact Box is een label van de BioExpress B.V..Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
 • AVG
  Bij het verwerken van de adresgegevens werken wij conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Impact Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd.
 • Disclaimer
  De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van de BioExpress B.V. zijn de laatste doorslaggevend.

Bezorging

 • BEZORGING VAN DE IMPACT BOX
  Voor de verzending van de Impact Box maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL
 • Bezorgtermijn van het bierpakket
  Vooraf overleggen we met u wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer. Wij zorgen er altijd voor dat de pakketten tijdig bij het zakelijk sorteercentrum worden afgeleverd. Daarna hebben wij er geen invloed meer op. De Impact Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door MyParcel/PostNL.
 • Track and trace
  Alle Impact Boxen worden verzonden met een Track & Trace systeem. Wilt u tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode uw Impact Box traceren.
 • Levering in overdoos of op pallet
  Het is mogelijk om meerdere Impact boxen naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren u graag over de tarieven.
 • Toeslag
  Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door MyParcel/PostNL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden. De piekbelasting wordt door ons volledig als meerprijs aan de opdrachtgever doorbelast. De piektoeslag komt dus bovenop de normale bezorgtarieven.
 • Bestellen en verzenden van alcohol
  Er is een nieuwe horecawet die vereist dat bestellingen van alcoholhoudende pakketten en boxen alleen kan worden gedaan door personen met een leeftijd van minimaal 18 jaar. De opdrachtgever is er zelf verantwoordelijk voor, dat ook alle personen die een pakket of box met een alcoholhoudend product ontvangen, de leeftijd van minimaal18 jaar hebben. Een leeftijdscheck is mogelijk voor € 1,55 per aflevering van een postpakketdoosje. Dit bedrag is nog niet inbegrepen.
 • Adres-etiket
  Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adresetiket. Het pakket is voorzien van de Impact Box retouradres: Saturnusstraat 25, 2132 HB Hoofddorp. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand.
 • Niet thuis?
  Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Impact Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Impact Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens MyParcel/PostNL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.
 • Retourzendingen
  Alle Impact Boxen worden voorzien van een retouradres en komen, indien ze niet afgeleverd kunnen worden, bij ons terug. Op verzoek en tegen opnieuw de betaling van de bezorgkosten kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Impact Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon 06 144 709 77.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Impact Borrelbox ‘iki Biologische Bierproeverij’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelnummer: 73532-10-3-1 Categorie: Tags: , ,
Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.