Impact Box Happy New Year

 14,95 excl. BTW

Proost op het nieuwe jaar vol impact! Met deze duurzame en sociale Impact Box kunt het nieuwe jaar heel goed inluiden. Verwen iemand of uzelf met dit prachtige cadeau vol Impact! Het aftellen kan beginnen!

Uitverkocht

Een toast uitbrengen met een glas heerlijke biologische cava van van het wijnhuis Aranleón, deze heerlijke cava geeft een extra feestelijk tintje aan iedere speciale gelegenheid! Deze Impact Box zit vol geluk, passie en liefde. Start het nieuwe jaar met onze nieuwe vrolijke notenmix en de lekkerste en sociaalste pecannoten met een laagje chocolade met truffelsmaak. Een heerlijke smaaksensatie vol liefde en passie.

Inhoud van de Impact Box Happy New Year (genoeg voor 2 personen):

1. Aranleón Cava Sólo Brut 100% Bio Biologisch Kerstpakket

Een heerlijke biologische cava van het wijnhuis Aranleón uit Valencia. Fijne mousse, droog, fruitig en floraal.
Opgenomen in de lijst “De allerbeste biologische wijnen van 2018” van Elsevier Weekblad. En in wijngids De Lekkerste omfietswijnen 2020: “… rijp fruit, waaronder een kneep citrus, vol en toch mooi droog. Terwijl de drinkers van poehachampagne met suikerplakafdronk katerig in hun lege portemeniks turen, schenken wij nog eens in.”

2. Crostini van De Tweede Jeugd 

Elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Zonde, want die broden zijn natuurlijk nog perfect om te gebruiken. Daarom heeft het team van De Tweede Jeugd hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En dat doen we door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!

3. Spread-it van 100% geredde kaas

Smeren en dippen! Omdat Spread-it zo romig is, is het ontzettend goed smeerbaar én een ideale dipsaus. Probeer eens Spread-it Naturel op je beschuit, of een Italiaanse bol met de Tomaat-variant. Of ervaar hoe goed je Spread-it kunt gebruiken als dipsaus bij een borrelhapje!

4. Nieuw: Happy Noten mix

Een echte traktatie: onze luxe mix van gezonde en verantwoorde noten. Want bij elke hap heb je weer een andere smaak te pakken! Uiteraard met liefde en passie ingepakt door onze Happy Impact makers.

5. Nieuw: Happy Choco-Pecan-Truffel

Onze favoriet: pecannoten met een laagje chocolade met truffelsmaak. Een heerlijke smaaksensatie vol liefde en passie.

6. Nieuw: Happy Pop Corn 

Elke Impact Boxen maken we samen en daar worden we blij van. Samen popcorn maken is heerlijk, lekker en vooral leuk! Onze biologische popcorn is van de butterfly soort en popt makkelijk.

7. Nieuw: Happy New Year Thee met Impact 100% Bio Biologisch Kerstpakket

De lekkerste en sociaalste thee van Nederland! Een heerlijke specerijen melange, verwarmd en kruidig. Met een krachtig en pittig karakter op naar het nieuwe jaar!

Incl. papieren wegwerp theezakjes, die u zelf kunt vullen met de thee.

8. Zakje Geluk & Impact 2023 

Klavertjes vier zijn niet zomaar gevonden, maar met dit cadeau geef jij iemand een onbeperkte voorraad van ons geluksplantje. Een echt zakje geluk dus, ingepakt door de bijzondere mensen van Ons Tweede Thuis. De speciale bollen kunnen in de tuin of in het bijgeleverde kweekzakje worden geplant.

9. Tapas schaaltje met een verhaal

De inhoud van de Impact Box met liefde en passie gemaakt en ingepakt door de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze talenten. Naast duurzaam, biologisch en sociaal, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van onze talenten en onze partners.  Zo ook dit bijpassende tapas schaaltje, voor een nog mooiere presentatie, met liefde en passie gemaakt door de makers van Paswerk.Happy New Year!

Andere wensen? Altijd Impact op maat

Liever een box voor éénpersoon, extra lekkers of juist minder? Meer biologisch of juist meer No(Social)Waste producten? Het team van de Impact Box gaat graag met en voor u aan de slag. Dit doen wij al vanaf 15 Impact Boxen en ook met impact korting. Maak hier een vrijblijvende offerte. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons.

De missie van elke Impact Box

Onze boxen en producten doen niet alleen hun naam eer aan. Naast dat alles impact maakt, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de makers en onze bijzondere inpakkers. Iemand met een onbenut arbeidspotentieel die door het maken of inpakken van de producten, waardering krijgt voor zijn of haar werk. De maker, die daardoor groeit en vooral heel blij is. Kleine attentie, grote glimlach en Impact Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke Impact Box, of het nu gaat om een verjaarscadeautje, jubileum, huwelijk of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

Kleine attentie, grote glimlach en Impact

Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke Impact Box, of het nu gaat om een verjaarscadeautje, jubileum, huwelijk of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

Kan dat, nog meer Impact? Jazeker!

Samen maken we de duurzaamste en sociaalste Box van Nederland en geven we uw Kerst nog meer impact. Daarnaast gaat ook van deze Impact Box 10% van de winst naar Stichting Philia die met deze bijdrage events kan organiseren voor mensen met een beperking die in een sociaal isolement zitten.

Ben jij ook sociaal ondernemer? Samen Impact maken? Jouw product onder de aandacht brengen?

Dan gaan we graag een kop koffie drinken en samen impact maken.

Bezorging

 • BEZORGING VAN DE IMPACT BOX
  Voor de verzending van de Impact Box maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL
 • Bezorgtermijn van het bierpakket
  Vooraf overleggen we met u wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer. Wij zorgen er altijd voor dat de pakketten tijdig bij het zakelijk sorteercentrum worden afgeleverd. Daarna hebben wij er geen invloed meer op. De Impact Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door MyParcel/PostNL.
 • Track and trace
  Alle Impact Boxen worden verzonden met een Track & Trace systeem. Wilt u tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode uw Impact Box traceren.
 • Levering in overdoos of op pallet
  Het is mogelijk om meerdere Impact boxen naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren u graag over de tarieven.
 • Toeslag
  Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door MyParcel/PostNL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden. De piekbelasting wordt door ons volledig als meerprijs aan de opdrachtgever doorbelast. De piektoeslag komt dus bovenop de normale bezorgtarieven.
 • Bestellen en verzenden van alcohol
  Er is een nieuwe horecawet die vereist dat bestellingen van alcoholhoudende pakketten en boxen alleen kan worden gedaan door personen met een leeftijd van minimaal 18 jaar. De opdrachtgever is er zelf verantwoordelijk voor, dat ook alle personen die een pakket of box met een alcoholhoudend product ontvangen, de leeftijd van minimaal18 jaar hebben. Een leeftijdscheck is mogelijk voor € 1,55 per aflevering van een postpakketdoosje. Dit bedrag is nog niet inbegrepen.
 • Adres-etiket
  Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adresetiket. Het pakket is voorzien van de Impact Box retouradres: Saturnusstraat 25, 2132 HB Hoofddorp. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand.
 • Niet thuis?
  Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Impact Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Impact Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens MyParcel/PostNL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.
 • Retourzendingen
  Alle Impact Boxen worden voorzien van een retouradres en komen, indien ze niet afgeleverd kunnen worden, bij ons terug. Op verzoek en tegen opnieuw de betaling van de bezorgkosten kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Impact Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon 06 144 709 77.

Extra opties

 • Persoonlijk kaartje met Impact
  U kunt kiezen om de Impact Box te voorzien van een leuk kaartje. Onze kaarten zijn ook bijzonder en worden gemaakt door Ons Tweede Thuis. Tijdens het afrekenen kunt u een persoonlijke boodschap achter laten. Liever uw eigen kaartje? Geen probleem! Hierbij kunt u kiezen tussen A6 of A5 formaat en enkel- of dubbelzijdige bedrukking. U kunt de opmaak zelf aanleveren (in hoge resolutie), maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij het ontwerp voor u  maken.
 • Sticker met eigen tekst
  U kunt de Box tegen meerprijs voorzien van een sticker, voorzien van uw logo en bijvoorbeeld de tekst “Pas openmaken op … tijdens ons online event.”
 • Eigen brief in de Impact Box
  Het is ook mogelijk een eigen brief in de Impact Box te laten verpakken. Het printen en vouwen van een A4 brief (enkelzijdig bedrukt), heeft dezelfde meerprijs als een dubbelzijdig A6 kaartje. Dit is inclusief printen en de brief in de Impact Box doen.
 • Eigen product in een Impact Box
  Ukunt ook een eigen items in de  Impact Box laten verpakken. Per item vragen wij een toeslag voor de handling van € 0,50. Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend.
 • Allergenen
  Wilt u meer weten over de allergenen die in de producten van de Impact Box zitten? Geen probleem. Wij sturen u desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Impact Box u de allergenen-informatie wilt ontvangen.
 • Wisseling samenstelling of toevoeging
  Vaak krijgen wij de vraag of u producten van de ene Impact Box kunt wisselen met producten uit een andere box. Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Impact Box toe te voegen. Beide is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Geef ons uw specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat.
 • Voorbehoud producten
  Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging vooraf natuurlijk even met u bespreken.
 • Leveringsvoorwaarden
  De Impact Box is een label van de BioExpress B.V..Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
 • AVG
  Bij het verwerken van de adresgegevens werken wij conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Impact Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd.
 • Disclaimer
  De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van de BioExpress B.V. zijn de laatste doorslaggevend.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Impact Box Happy New Year” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.