Impact Box Kerstpakket ‘No (Social) Waste!’

 51,65 excl. BTW

Maak van Kerst 2022 een nog groter feest met deze verrassende Impact Box! In deze Impact Box vind u maar liefst 14 verrukkelijke producten die gaan een voor circulaire en inclusieve toekomst: No (Social) Waste! Naast dat alles impact maakt, vertellen ook alle producten een verhaal. Het verhaal van onze duurzame en sociale partners, de makers en de bijzondere inpakkers. Mensen met onbenut arbeidspotentieel, die door het maken of inpakken van de producten waardering krijgt voor zijn of haar werk.

Uitverkocht

Maak van Kerst 2022 een nog groter feest met deze verrassende Impact Box! In deze Impact Box vind u maar liefst 14 verrukkelijke producten die gaan een voor circulaire en inclusieve toekomst: No (Social) Waste! Naast dat alles impact maakt, vertellen ook alle producten een verhaal. Het verhaal van onze duurzame en sociale partners, de makers en de bijzondere inpakkers. Mensen met onbenut arbeidspotentieel, die door het maken of inpakken van de producten waardering krijgt voor zijn of haar werk.

Wat maakt het Kerstpakket No (Social) Waste zo bijzonder?

 • 100% Impact
 • U kunt meerdere bezorgadressen opgeven
 • Impact korting al vanaf 15 boxen, oplopend to 10%

Meer dan 10 boxen zakelijk bestellen? Dat kan en met impact kortingen! Ook deze Impact box kan naar aparte huisadressen worden gestuurd in heel Nederland. 

Het weggooien van eten en drinken gebeurt helaas nog steeds op grote schaal. De gemiddelde Nederlander gooit ongeveer 34 kilo(!) eten per jaar weg. ‘Vroeger’ leerden we nog inventief te zijn door voedsel ter verwerking tot nieuwe gerechten of het conserveren en inmaken van ‘teveel’ voedsel. Bij veel mensen heerst een ware ‘weggooicultuur’. En dat is enorm zonde! Niet alleen voor het eten zelf, maar ook voor de energie, CO2-uitstoot en water die het produceren en transporteren kost. Een derde van alle voedselproductie wereldwijd haalt ons bord niet. Dat kan anders = Impact Box Kerstpakket ‘No (Social) Waste!’ =  bijdragen aan de klimaatdoelstelling SDG 12.3: 50% minder voedselverspilling in 2030.

1. Code Blond, bier van Hemelswater!

De Prael is een Amsterdamse bierbrouwerij die in 2001 is opgericht met het plan om bier te brouwen en daarmee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven om te werken. Sinds 1998 hebben we in Nederland niet zo’n natte eerste helft van de zomer gehad. Balen natuurlijk, maar niet voor iedereen. Bierbrouwer Hemelswater maakt namelijk gebruik van al het regenwater om bier te brouwen. In samenwerking met de Amsterdamse brouwerij de Prael is er nu Hemelswater: Code Blond op de markt. Is de klimaatverandering toch nog ergens goed voor!

2. Crostini van De Tweede Jeugd 

Elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Zonde, want die broden zijn natuurlijk nog perfect om te gebruiken. Daarom heeft het team van De Tweede Jeugd hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En dat doen we door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!

3. Spread-it van 100% geredde kaas

Smeren en dippen! Omdat Spread-it zo romig is, is het ontzettend goed smeerbaar én een ideale dipsaus. Probeer eens Spread-it Naturel op je beschuit, of een Italiaanse bol met de Tomaat-variant. Of ervaar hoe goed je Spread-it kunt gebruiken als dipsaus bij een borrelhapje!

4. The Ketchup Project 

Samen met Keniaanse boeren ontwikkelt The Ketchup Project een lokale drooghub. Daar drogen we een vast deel van de tomaten- en mango-oogst zodat ze 1,5 jaar langer houdbaar blijven. We nemen de gedroogde producten tegen een eerlijke prijs af en maken er vervolgens heerlijke ketchup van! Op deze manier gaan we verspilling tegen, én helpen we de boeren aan vaste, goede inkomsten.

5. Circularikoek het meest circulaire koekje – Van Eigen Deeg

Van Eigen Deeg laat zien hoe je circulaire prodcuten maakt. Vanwege de reststromen is de circularikoek het meest circulaire koekje. En nog lekker ook!

6. Twisted Jams 

Omdat Twisted  met ‘waste’ werken, weten ze ’s ochtends vaak niet wat ze ’s middags gaan maken. Dat houdt Twisted scherp en creatief en ze kunnen daardoor altijd een spannend assortiment aanbieden.

7. Pieper Bier 

Pieper Bier is een lichte Pale Ale van Instock en wordt gemaakt van geredde aardappelen. Met fijne tonen van meloen, mango en kruisbes is Pieper Bier een perfect pilsje voor de echte bierliefhebber. Verzesvoudig jouw impact met een sixpack en maak jezelf of een ander blij. Proost!

8. The Good Roll – Duurzaam & Natuurvriendelijk

Dit duurzame toiletpapier van The Good Roll is zacht, sterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet.

9. de Koeckebackers

De Koeckebackers is een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de lekkerste koeken maken.

10. Food Fellows: Pasta Sauce Traditional, van geredde groenten.

Gezond en voedzaam dat zijn de sausen van Food Fellows. Altijd van de hoogste kwaliteit. Rijk aan voedingsstoffen, arm aan calorieën. En vooral ook duurzaam. Met een lage footprint. En met minimale waste.

11. Pinda Rotsjes No(Social)Waste

Onze pindarotsjes zijn van de hoogste kwaliteit met heerlijke circulaire chocolade en en de lekkerste pinda’s. Ook nog ingepast door de bijzondere mensen van Ons Tweede Thuis. Dat noemen wij bij de Impact Box echt Impact ….. direct uit de Haarlemmermeer en nog lekker ook!

12. La La Fete, The joy of giving!

Het mooiste moment van een cadeau krijgen is het uitpakken. Maar wist je dat het gebruik van single-use inpakpapier jaarlijks voor heel veel verspilling zorgt? La La Fete is een duurzaam alternatief voor inpakpapier.

13. Kerst thee met Impact 1852 100% Bio Biologisch Kerstpakket

De lekkerste en sociaalste thee van Nederland, ook gewoon weer uit de Haarlemmermeer! Afgerond met de beste kaneel en een vleugje sinaasappel van de hoogste biologische kwaliteit Het hoofddoel van Thee met Impact is om zoveel mogelijk werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het maken van de lekkerste en sociaalste biologische thee!

14. Kerst hart met een verhaal

De inhoud van de Impact Box met liefde en passie gemaakt en ingepakt door de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze talenten. Naast duurzaam, biologisch en sociaal, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van onze talenten en onze partners.  Zo ook dit prachtige Kersthart met liefde en passie gemaakt door de makers van Paswerk Haarlemmermeer. Fijne Kerstdagen.

Social Return on Investment Impact Box

Ook deze Box is 100% samengesteld met sociaal, duurzaam geproduceerde producten. Dat betekend dat de box allemaal producten bevat die gemaakt zijn door een sociale organisatie en/of sociale werkplaats. Alle producten maken dus impact in het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook deze Impact Box is dan ook te gebruiken om aan uw SROI (Social Return of Investment) verplichting te voldoen. U kunt dit dus gebruiken als sociale inkoop! We noemen dit dan ook wel ons Social Return on Investment Impact Box.

Impact op maat

Zoekt u een unieke Impact Box die past bij uw bedrijf, budget en wensen? Het team van de Impact Box gaat graag met en voor u aan de slag. Dit doen wij al vanaf 25 kerstpakketten met impact korting. Maak hier een vrijblijvende offerte. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons. Van ontwerp tot levering, wij verzorgen alles rondom de kerstpakketten voor u!

Kan dat, nog meer Impact? Jazeker!

Samen maken we de duurzaamste en sociaalste Box van Nederland en geven we uw Kerst nog meer impact. Daarnaast gaat ook van deze Impact Box 10% van de winst naar Stichting Philia die met deze bijdrage events kan organiseren voor mensen met een beperking die in een sociaal isolement zitten.

Bezorging

 • BEZORGING VAN DE IMPACT BOX
  Voor de verzending van de Impact Box maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL
 • Bezorgtermijn van het bierpakket
  Vooraf overleggen we met u wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer. Wij zorgen er altijd voor dat de pakketten tijdig bij het zakelijk sorteercentrum worden afgeleverd. Daarna hebben wij er geen invloed meer op. De Impact Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door MyParcel/PostNL.
 • Track and trace
  Alle Impact Boxen worden verzonden met een Track & Trace systeem. Wilt u tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode uw Impact Box traceren.
 • Levering in overdoos of op pallet
  Het is mogelijk om meerdere Impact boxen naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren u graag over de tarieven.
 • Toeslag
  Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door MyParcel/PostNL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden. De piekbelasting wordt door ons volledig als meerprijs aan de opdrachtgever doorbelast. De piektoeslag komt dus bovenop de normale bezorgtarieven.
 • Bestellen en verzenden van alcohol
  Er is een nieuwe horecawet die vereist dat bestellingen van alcoholhoudende pakketten en boxen alleen kan worden gedaan door personen met een leeftijd van minimaal 18 jaar. De opdrachtgever is er zelf verantwoordelijk voor, dat ook alle personen die een pakket of box met een alcoholhoudend product ontvangen, de leeftijd van minimaal18 jaar hebben. Een leeftijdscheck is mogelijk voor € 1,55 per aflevering van een postpakketdoosje. Dit bedrag is nog niet inbegrepen.
 • Adres-etiket
  Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adresetiket. Het pakket is voorzien van de Impact Box retouradres: Saturnusstraat 25, 2132 HB Hoofddorp. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand.
 • Niet thuis?
  Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Impact Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Impact Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens MyParcel/PostNL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.
 • Retourzendingen
  Alle Impact Boxen worden voorzien van een retouradres en komen, indien ze niet afgeleverd kunnen worden, bij ons terug. Op verzoek en tegen opnieuw de betaling van de bezorgkosten kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Impact Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon 06 144 709 77.

Extra opties

 • Persoonlijk kaartje met Impact
  U kunt kiezen om de Impact Box te voorzien van een leuk kaartje. Onze kaarten zijn ook bijzonder en worden gemaakt door Ons Tweede Thuis. Tijdens het afrekenen kunt u een persoonlijke boodschap achter laten. Liever uw eigen kaartje? Geen probleem! Hierbij kunt u kiezen tussen A6 of A5 formaat en enkel- of dubbelzijdige bedrukking. U kunt de opmaak zelf aanleveren (in hoge resolutie), maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij het ontwerp voor u  maken.
 • Sticker met eigen tekst
  U kunt de Box tegen meerprijs voorzien van een sticker, voorzien van uw logo en bijvoorbeeld de tekst “Pas openmaken op … tijdens ons online event.”
 • Eigen brief in de Impact Box
  Het is ook mogelijk een eigen brief in de Impact Box te laten verpakken. Het printen en vouwen van een A4 brief (enkelzijdig bedrukt), heeft dezelfde meerprijs als een dubbelzijdig A6 kaartje. Dit is inclusief printen en de brief in de Impact Box doen.
 • Eigen product in een Impact Box
  Ukunt ook een eigen items in de  Impact Box laten verpakken. Per item vragen wij een toeslag voor de handling van € 0,50. Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend.
 • Allergenen
  Wilt u meer weten over de allergenen die in de producten van de Impact Box zitten? Geen probleem. Wij sturen u desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Impact Box u de allergenen-informatie wilt ontvangen.
 • Wisseling samenstelling of toevoeging
  Vaak krijgen wij de vraag of u producten van de ene Impact Box kunt wisselen met producten uit een andere box. Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Impact Box toe te voegen. Beide is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Geef ons uw specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat.
 • Voorbehoud producten
  Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging vooraf natuurlijk even met u bespreken.
 • Leveringsvoorwaarden
  De Impact Box is een label van de BioExpress B.V..Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
 • AVG
  Bij het verwerken van de adresgegevens werken wij conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Impact Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd.
 • Disclaimer
  De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van de BioExpress B.V. zijn de laatste doorslaggevend.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Impact Box Kerstpakket ‘No (Social) Waste!’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.