Impact Box Kerstpakket ‘We Love Bio & Impact!’

 53,67 excl. BTW

Zijn eerlijkheid, biologisch en impact begrippen die bij uw bedrijf passen of voor u waardevol zijn? Kies dan een een duurzaam of ecologisch Kerstpakket van de Impact Box. Mooie en heerlijke producten met een boodschap, hiermee geef je meer..

Uitverkocht

Zijn eerlijkheid, biologisch en Impact begrippen die bij uw bedrijf passen of voor u waardevol zijn? Kies dan een een duurzaam of ecologisch Kerstpakket van de Impact Box. Maar liefst 13 impactvolle en biologische producten met een boodschap, hiermee geef je meer. Wilt u iets personaliseren of toch liever een cadeaubon? Wij helpen u graag. Bezoek onze Impact Showroom of neem contact met ons op: 06 144 709 77of mail: hallo@impactbox.nl

Waarom kiezen voor de Impact Box Kerstpakket ‘We Love Bio&Impact!’?

Biologisch genieten hoeft helemaal niet saai te zijn! Dat bewijst dit pakket. Heerlijke, biologische producten die allemaal van perfecte kwaliteit zijn. Daarnaast wij extra producten toegeoegd om nog meer Impact te maken.

1. THE GOOD WINE 100% Bio Biologisch Kerstpakket

YES, wijn van THE GOOD WINE! Lekkere wijn die ook nog eens bijdraagt aan wat belangrijk is: een eerlijke wereld voor iedereen. Onze wijn vegan, 100% biologisch & hartstikke lekker. Wij doneren per verkochte fles 750 liter schoon drinkwater aan communities in Afrika!  Lees meer over THE GOOD WINE.

2. Kugi 100% Bio Biologisch Kerstpakket

The Kugi Company, gaat net als de Impact Box, voor eerlijke (non-) alcoholische dranken en voor een gezondere planeet. Een heerlijk alcoholische drankje die gemaakt is met écht biologisch fruit en botanische kruiden.

3. Kari’s Borrelcracker 100% Bio Biologisch Kerstpakket

Biologisch, handgemaakt, bomvol pure ingrediënten. Één van de ingrediënten is bierbostel; een restproduct van de productie van bier. In plaats van weggooien gebruiken wij het in deze Kari’s Borrelcracker. Afkomstig van bierbrouwerij De Leckere.

4. Koeken – Van Eigen Deeg 100% Bio Biologisch Kerstpakket

De koeken van Van Eigen Deeg bestaan uit diverse heerlijke smaken. Voor hun koeken maken ze bij Van Eigen Deeg gebruik van biologische rietsuiker, honing en ahornsiroop als zoetstoffen.

5. iKi Beer 100% Bio Biologisch Kerstpakket

iKi Beer is een fusionbier met een uniek recept en visie. iKi Beer combineert Aziatische ingrediënten met Europees vakmanschap. iKi Beer is het beste van twee werelden, iKi Beer is smaakvol en staat voor genieten en ontspanning.

6. Gkazas 200ml blik

Boordevol extra vierge olijfolie die ongefilterd, biologisch en koudgeperst is. Daarbij wordt onze Griekse olijfolie niet gemengd met andere oliën en is-ie vrij van toevoegingen. Gkazas is helemaal 100% puur natuur dus!

7. Chocolatemakers – Puur Liefde 65% 100% Bio Biologisch Kerstpakket

Je geeft uit liefde en met liefde, vanuit het hart. En dan wil je ook iets geven dat met liefde gemaakt is. Waar je de liefde in proeft. En waar ook de cacaoboeren liefde en een eerlijke prijs voor hebben gekregen. Dat is chocolade van de Chocolatemakers.

8. Kerst thee met Impact 1852 100% Bio Biologisch Kerstpakket

De lekkerste en sociaalste thee van Nederland, ook gewoon weer uit de Haarlemmermeer! Afgerond met de beste kaneel en een vleugje sinaasappel van de hoogste biologische kwaliteit Het hoofddoel van Thee met Impact is om zoveel mogelijk werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het maken van de lekkerste en sociaalste biologische thee!

9. Sancho Nuts

Als je de meeste duurzame nootjes zoekt, dan kies je voor Sancho Nuts. Sancho, een eigenwijze pindaboer uit Peru, die heerlijke pinda’s en nootjes maakt … Naast dat de blikjes er leuk uitzien zijn ze ook nog is erg duurzaam.

10. Bamboe Rietjes van The Bamboovement

De missie van The Bamboovement: al het plastic afval de wereld uit helpen door alledaagse wegwerpproducten te vervangen door producten van duurzaam bamboe.

11. Kerst hart met een verhaal

De inhoud van de Impact Box met liefde en passie gemaakt en ingepakt door de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze talenten. Naast duurzaam, biologisch en sociaal, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van onze talenten en onze partners.  Zo ook dit prachtige Kersthart met liefde en passie gemaakt door de makers van Paswerk Haarlemmermeer. Fijne Kerstdagen.

Impact op maat

Zoekt u een unieke Impact Box die past bij uw bedrijf, budget en wensen? Het team van de Impact Box gaat graag met en voor u aan de slag. Dit doen wij al vanaf 25 kerstpakketten. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons. Van ontwerp tot levering, wij verzorgen alles rondom de kerstpakketten voor u!

LET OP: Meer dan 20 boxen zakelijk bestellen? Dat kan en met impact kortingen! 

Nog meer Impact? Jazeker!

Samen maken we de duurzaamste en sociaalste Box van Nederland en geven we uw Kerst nog meer impact. Daarnaast gaat ook van deze Impact Box 10% van de winst naar Stichting Philia die met deze bijdrage events kan organiseren voor mensen met een beperking die in een sociaal isolement zitten.

Extra opties

 • Persoonlijk kaartje met Impact
  U kunt kiezen om de Impact Box te voorzien van een leuk kaartje. Onze kaarten zijn ook bijzonder en worden gemaakt door Ons Tweede Thuis. Tijdens het afrekenen kunt u een persoonlijke boodschap achter laten. Liever uw eigen kaartje? Geen probleem! Hierbij kunt u kiezen tussen A6 of A5 formaat en enkel- of dubbelzijdige bedrukking. U kunt de opmaak zelf aanleveren (in hoge resolutie), maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij het ontwerp voor u  maken.
 • Sticker met eigen tekst
  U kunt de Box tegen meerprijs voorzien van een sticker, voorzien van uw logo en bijvoorbeeld de tekst “Pas openmaken op … tijdens ons online event.”
 • Eigen brief in de Impact Box
  Het is ook mogelijk een eigen brief in de Impact Box te laten verpakken. Het printen en vouwen van een A4 brief (enkelzijdig bedrukt), heeft dezelfde meerprijs als een dubbelzijdig A6 kaartje. Dit is inclusief printen en de brief in de Impact Box doen.
 • Eigen product in een Impact Box
  Ukunt ook een eigen items in de  Impact Box laten verpakken. Per item vragen wij een toeslag voor de handling van € 0,50. Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend.
 • Allergenen
  Wilt u meer weten over de allergenen die in de producten van de Impact Box zitten? Geen probleem. Wij sturen u desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Impact Box u de allergenen-informatie wilt ontvangen.
 • Wisseling samenstelling of toevoeging
  Vaak krijgen wij de vraag of u producten van de ene Impact Box kunt wisselen met producten uit een andere box. Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Impact Box toe te voegen. Beide is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Geef ons uw specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat.
 • Voorbehoud producten
  Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging vooraf natuurlijk even met u bespreken.
 • Leveringsvoorwaarden
  De Impact Box is een label van de BioExpress B.V..Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
 • AVG
  Bij het verwerken van de adresgegevens werken wij conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Impact Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd.
 • Disclaimer
  De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van de BioExpress B.V. zijn de laatste doorslaggevend.

Bezorging

 • BEZORGING VAN DE IMPACT BOX
  Voor de verzending van de Impact Box maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL
 • Bezorgtermijn van het bierpakket
  Vooraf overleggen we met u wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer. Wij zorgen er altijd voor dat de pakketten tijdig bij het zakelijk sorteercentrum worden afgeleverd. Daarna hebben wij er geen invloed meer op. De Impact Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door MyParcel/PostNL.
 • Track and trace
  Alle Impact Boxen worden verzonden met een Track & Trace systeem. Wilt u tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode uw Impact Box traceren.
 • Levering in overdoos of op pallet
  Het is mogelijk om meerdere Impact boxen naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren u graag over de tarieven.
 • Toeslag
  Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door MyParcel/PostNL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden. De piekbelasting wordt door ons volledig als meerprijs aan de opdrachtgever doorbelast. De piektoeslag komt dus bovenop de normale bezorgtarieven.
 • Bestellen en verzenden van alcohol
  Er is een nieuwe horecawet die vereist dat bestellingen van alcoholhoudende pakketten en boxen alleen kan worden gedaan door personen met een leeftijd van minimaal 18 jaar. De opdrachtgever is er zelf verantwoordelijk voor, dat ook alle personen die een pakket of box met een alcoholhoudend product ontvangen, de leeftijd van minimaal18 jaar hebben. Een leeftijdscheck is mogelijk voor € 1,55 per aflevering van een postpakketdoosje. Dit bedrag is nog niet inbegrepen.
 • Adres-etiket
  Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adresetiket. Het pakket is voorzien van de Impact Box retouradres: Saturnusstraat 25, 2132 HB Hoofddorp. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand.
 • Niet thuis?
  Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Impact Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Impact Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens MyParcel/PostNL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.
 • Retourzendingen
  Alle Impact Boxen worden voorzien van een retouradres en komen, indien ze niet afgeleverd kunnen worden, bij ons terug. Op verzoek en tegen opnieuw de betaling van de bezorgkosten kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Impact Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon 06 144 709 77.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Impact Box Kerstpakket ‘We Love Bio & Impact!’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelnummer: 73532-10-3-2-1 Categorie: Tag:
Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.