Impact Box Valentijnsdag (brievenbus)

 19,95 excl. BTW

Het is bijna valentijnsdag; de dag van de liefde! Wat is dan niet leuker om jouw (geheime) liefde te verrassen met een uniek Valentijnsdag Cadeau vol liefde en Impact door de brievenbus!

Uitverkocht

Het is bijna valentijnsdag; de dag van de liefde! Verras daarom jouw valentijn dit jaar met een Impact Box Valentijnsdag vol liefde en impact. Alle Impact Boxen zijn te personaliseren met een persoonlijke boodschap. Op deze manier kan je goed overbrengen hoeveel iemand voor je betekent. Wij wensen jullie alvast een liefdevolle valentijnsdag!

Inhoud van de Impact Box Valentijnsdag (brievenbus):

1. Thee met Impact 

Speciaal voor Valentijnsdag hebben onze Happy Impact Makers een nieuwe thee gelanceerd: Jij bent de liefste! Onze eigen valentijnsthee melange heeft een zachte perzik pudding smaak en de lieve kleine suikerhartjes en pareltjes maken het een kleurrijk geheel.

Onze thee wordt met met liefde en passie ingepakt door onze Happy Impact Makers, mensen met een onbenut arbeidspotentieel. Met elk zakje thee geef jij ze een kans om mee te doen in de maatschappij. Thee drinken was nog nooit zo lekker én sociaal!

2. Theezeefje in Hart Vorm

Dit theefilter maakt het zeer eenvoudig om van de lekkerste losse thee te genieten. Deze theefilter is uitgevoerd in rvs en kan zeer makkelijk gereinigd worden.

3. Zakje Geluk, Liefde & Impact

Klavertjes vier zijn niet zomaar gevonden, maar met dit cadeau geef jij iemand een onbeperkte voorraad van ons geluksplantje. Een echt zakje geluk dus. De speciale bollen kunnen in de tuin of in het bijgeleverde kweekzakje worden geplant. Onze favoriet om te maken en te geven!

4. Theetip met een verhaal

Jij bent de liefste thee wil je toch niet maar één keer per dag drinken? Door je zakje nog eventjes te bewaren op een thee tip kun je je favoriete thee de gehele dag drinken. Deze keramieken theetip is handgemaakt en met zorg, liefde en passie beschilderd door de Happy Impact Makers.

5. Hartjes Kaars met een verhaal

Elke kaar heeft een maker en het verteld een verhaal. Onze kaarsen zijn niet alleen uniek, maar de Happy Impact Makers ook. Zonder hen geen producten, zonder makers geen Impact Box. Alle kaarsen worden met de hand gemaakt en door de kaarsen te verkopen, dragen wij bij aan het zelfvertrouwen van de makers. Ze nemen deel uit van de maatshappij waardoor de makers zich gewaardeerd voelen. Met deze kaars kan het niet misgaan!

6. Handgemaakte wenskaart met persoonlijke boodschap

Maak een Impact Box compleet door eigen persoonlijke tekst op een prachtige handgemaakte wenskaart. Onze collecties wenskaarten worden gemaakt door mensen met een beperking. Altijd een bijzondere wenskaart gemaakt met zorg, aandacht en liefde, wat al een cadeautje is om te geven.

Andere wensen? Altijd Impact op maat

Liever een box voor meerdere personen, extra lekkers of juist minder? Meer biologisch of juist meer No(Social)Waste producten? Het team van de Impact Box gaat graag met en voor u aan de slag. Dit doen wij al vanaf 15 Impact Boxen en ook met impact korting. Maak hier een vrijblijvende offerte. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons.

De missie van elke Impact Box

Onze boxen en producten doen niet alleen hun naam eer aan. Naast dat alles impact maakt, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de makers en onze bijzondere inpakkers. Iemand met een onbenut arbeidspotentieel die door het maken of inpakken van de producten, waardering krijgt voor zijn of haar werk. De Happy Impact Maker, die daardoor groeit en vooral heel blij is.

Kleine attentie, grote glimlach en Impact

Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke Impact Box, of het nu gaat om een verjaarscadeautje, jubileum, huwelijk of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

Bezorging

 • BEZORGING VAN DE IMPACT BOX
  Voor de verzending van de Impact Box maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL
 • Bezorgtermijn van het bierpakket
  Vooraf overleggen we met u wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer. Wij zorgen er altijd voor dat de pakketten tijdig bij het zakelijk sorteercentrum worden afgeleverd. Daarna hebben wij er geen invloed meer op. De Impact Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door MyParcel/PostNL.
 • Track and trace
  Alle Impact Boxen worden verzonden met een Track & Trace systeem. Wilt u tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode uw Impact Box traceren.
 • Levering in overdoos of op pallet
  Het is mogelijk om meerdere Impact boxen naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren u graag over de tarieven.
 • Toeslag
  Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door MyParcel/PostNL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden. De piekbelasting wordt door ons volledig als meerprijs aan de opdrachtgever doorbelast. De piektoeslag komt dus bovenop de normale bezorgtarieven.
 • Bestellen en verzenden van alcohol
  Er is een nieuwe horecawet die vereist dat bestellingen van alcoholhoudende pakketten en boxen alleen kan worden gedaan door personen met een leeftijd van minimaal 18 jaar. De opdrachtgever is er zelf verantwoordelijk voor, dat ook alle personen die een pakket of box met een alcoholhoudend product ontvangen, de leeftijd van minimaal18 jaar hebben. Een leeftijdscheck is mogelijk voor € 1,55 per aflevering van een postpakketdoosje. Dit bedrag is nog niet inbegrepen.
 • Adres-etiket
  Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adresetiket. Het pakket is voorzien van de Impact Box retouradres: Saturnusstraat 25, 2132 HB Hoofddorp. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand.
 • Niet thuis?
  Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Impact Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Impact Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. De Impact Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens MyParcel/PostNL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.
 • Retourzendingen
  Alle Impact Boxen worden voorzien van een retouradres en komen, indien ze niet afgeleverd kunnen worden, bij ons terug. Op verzoek en tegen opnieuw de betaling van de bezorgkosten kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Impact Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon 06 144 709 77.

Extra opties

 • Persoonlijk kaartje met Impact
  U kunt kiezen om de Impact Box te voorzien van een leuk kaartje. Onze kaarten zijn ook bijzonder en worden gemaakt door Ons Tweede Thuis. Tijdens het afrekenen kunt u een persoonlijke boodschap achter laten. Liever uw eigen kaartje? Geen probleem! Hierbij kunt u kiezen tussen A6 of A5 formaat en enkel- of dubbelzijdige bedrukking. U kunt de opmaak zelf aanleveren (in hoge resolutie), maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij het ontwerp voor u  maken.
 • Sticker met eigen tekst
  U kunt de Box tegen meerprijs voorzien van een sticker, voorzien van uw logo en bijvoorbeeld de tekst “Pas openmaken op … tijdens ons online event.”
 • Eigen brief in de Impact Box
  Het is ook mogelijk een eigen brief in de Impact Box te laten verpakken. Het printen en vouwen van een A4 brief (enkelzijdig bedrukt), heeft dezelfde meerprijs als een dubbelzijdig A6 kaartje. Dit is inclusief printen en de brief in de Impact Box doen.
 • Eigen product in een Impact Box
  Ukunt ook een eigen items in de  Impact Box laten verpakken. Per item vragen wij een toeslag voor de handling van € 0,50. Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend.
 • Allergenen
  Wilt u meer weten over de allergenen die in de producten van de Impact Box zitten? Geen probleem. Wij sturen u desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Impact Box u de allergenen-informatie wilt ontvangen.
 • Wisseling samenstelling of toevoeging
  Vaak krijgen wij de vraag of u producten van de ene Impact Box kunt wisselen met producten uit een andere box. Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Impact Box toe te voegen. Beide is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Geef ons uw specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat.
 • Voorbehoud producten
  Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging vooraf natuurlijk even met u bespreken.
 • Leveringsvoorwaarden
  De Impact Box is een label van de BioExpress B.V..Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
 • AVG
  Bij het verwerken van de adresgegevens werken wij conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Impact Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd.
 • Disclaimer
  De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van de BioExpress B.V. zijn de laatste doorslaggevend.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Impact Box Valentijnsdag (brievenbus)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.