Dutch Harvest hennepthee. Lekker, verrassend en 100% biologisch.

 Deze heerlijke, gezonde en heilzame hennepthee nu in de Impact Box.

De herontdekking van de kracht van Hennep

Dutch Harvest wil hun heerlijke, gezonde en heilzame hennepthee met iedereen delen. Maar hun missie is groter: De herontdekking van de kracht van Hennep.

Dutch Harvest oprichter Esther Molenwijk maakte zich in haar werk als duurzaamheidsadviseur hard voor het gebruik van duurzame, lokale grondstoffen, het tegengaan van klimaatverandering en de verschuiving naar een meer plantaardig dieet.

Steeds vaker kwam zij de hennepplant tegen als duurzame grondstof voor bijvoorbeeld bouwmaterialen, textiel en voeding. Zij reisde verschillende hennep bedrijven en congressen af met de vraag: hoe kunnen we de kracht van hennep weer gaan inzetten voor een duurzame en gezonde samenleving?

Dutch Harvest hennepthee missie KerstpakketDutch Harvest hennepthee. Lekker, verrassend en 100% biologisch

Er bleek nog veel onbekendheid bij het publiek te bestaan over hennep. En vaak werd het toch geassocieerd met marihuana. Toen bleek dat de bladeren en bloemen van de hennep niet gebruikt werden, maar wel een heerlijke en gezonde thee maakten, was het idee al snel geboren: hennepthee als smakelijke herontdekking van het gewas.

Op onze verpakking en in al onze communicatie vertellen wij het verhaal van deze plant. Zo verspreiden we de hennep-missie met elk pakje thee.

Dutch Harvest hennepthee. Lekker, verrassend en 100% biologisch en mag niet ontbreken in de Impact box Kerstpakket We Love Bio & Impact

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.