Een duurzame en sociale Impact Box ....

Advies & Impact op maat

De zoektocht naar een duurzaam en sociaal relatiegeschenk kan lastig zijn. Het internet staat vol met duurzame relatiegeschenken, eco cadeaus en duurzame giveaways. Zoek niet verder, wij hebben de mooiste, duurzaamste en sociaalste producten al voor u verzameld. Kan het nog mooier? Jazeker, elke Impact Box wordt met met liefde en passie ingepakt door onze Happy Impact Makers, mensen met een onbenut arbeidspotentieel. Met elk Impact Box geef jij ze een kans om mee te doen in de maatschappij. Een cadeau maken, geven en krijgen was nog nooit zo leuk!

Een cadeau met een verhaal

Wij hebben met onze Impact Box het enige echte duurzame en sociale cadeau voor jouw relaties, medewerkers en familie of vrienden. Met dit cadeau laat je zien dat je geeft om een betere, duurzame en sociale wereld. Een relatiegeschenk dat én groen én duurzaam is en bijna altijd een passend cadeau is voor je personeel of klanten.

Stop je zoektocht naar duurzame relatiegeschenken.

Kom je er zelf niet uit? Wij adviseren graag bij het samenstellen van een duurzaam cadeau. Geef hier je wensen door voor een advies op maat.

Onze Kernwaarden:

Kwaliteit

Samen Succesvol

Plezier

Aandacht

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.