Impact Box Showroom vol duurzame en sociale producten

Kunt u geen Impact kerstpakket vinden op onze site die voldoet aan uw eisenpakket? Komt u dan gerust eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom in Hoofddorp. In onze  showroom staan al onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om samen met u het kerstpakket te vinden die bij uw bedrijf of organisatie past! Wij kennen de verhalen achter elk product en vertellen die meer dan graag.

Eigen Impact kerstpakket vol liefde en passie samenstellen?

De samenstelling in onze boxen is heel erg groot en daarvan staat een gedeelte in de online shop. Het beleven van de kerst is belangrijk om een juiste keuze te maken voor je medewerkers in deze tijd. Wij helpen u graag een eigen keuze voor een Impact  kerstpakket te maken welke we samen kunnen samenstellen. Ook voor deze kerst hebben wij weer vele mooie biologische, duurzame en sociale producten voor u samengesteld. 

Bezoek onze Impact showroom

Wij beschikken over een grote showroom waar zowel food als non-food artikelen zijn uitgestald voor het samenstellen van uw eigen Impact Kerst Box. De kerstpakketten showroom is voorzien van een impactcorner, fotostudio, thema-hoeken en inpaktafels waar kerstpakketten geassembleerd kunnen worden. 

Waarom kiezen voor een Impact Kerst Box?

Door een kijkje te nemen in onze showroom krijgt u een beter beeld van het kerstpakket en de impact die wij samen met u willen maken. Hoe komt het eruit te zien, hoe voelt het en wat is leuk om te combineren. Vaak zien wij dat de combinatie food en non- food producten lastig te maken is. In onze Impact showroom is deze vertaalslag makkelijk te maken omdat u kunt zien of het gewenste non- food product daadwerkelijk bij het kerstpakket past.

Waar is de showroom van de Impact Box te vinden?

De showroom van de Impact Box is te vinden in Hoofdoorp. Op de Saternustraat 25 de koffie voor u klaar. Meedenken en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Alleen op afspraak

Om zeker te weten dat u niet hoeft te wachten en direct geholpen wordt kunt u het beste even een afspraak maken via ons e-mail adres hello@impactbox.nl of bellen met 06 144 70977.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.