Stel zelf een Impact Kerstpakket samen

Stel zelf een Impact Kerstpakket samenImpact Box Home Mobile

Jij wilt in 2022 impact maken en je collega’s verassen met een (h)eerlijk, sociaal en duurzaam Kerstpakket? Sluit 2022 af in stijl en verras je collega’s met een eigen IMPACT Box. Een Kerstpakket vol duurzame producten met liefde en passie gemaakt of ingepakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Origineel kerstbox met een positieve boodschap

Dit is een Kerstpakket waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht.  Goed voor de makers, goed voor de wereld en natuurlijk voor degene die zo’n prachtig kerstcadeau ontvangt. Laat ons weten welke producten je graag in het pakket zou willen hebben, welk budget je in gedachten hebt en om hoeveel kerstpakketten het gaat. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor de kerstpakketten met producten die je afneemt.

Impact Box = puur sociaal ondernemen 

Niet. zeggen, maar gewoon doen. Niet denken in beperkingne, maar in mogelijkheden. Dat is waar voor staan en daarom maken wij alleen gebruik van duurzame en sociale partners en worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet in het gehele productieproces.  Maar ook lokaal ondernemen, duurzaam kiezen voor producten (circulair) en bijdragen aan een betere wereld horen bij de Impact Box. Samen met jou gaan wij voor maximale Impact en Social Return On Investment!

People & Planet & Profit

Wanneer je een Impact Box cadeau geeft draag je bij aan een betere en socialere wereld. Omdat elke box circulair, gerecycled en fairtrade zijn of een verhaal vertellen.
 
  • People
  • Aan elke Impact box werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee. Samen maken we de bijzonderste box van Nederland en daar zijn wij trots op!
  • Planet
    Duurzaam inkopen, weinig verspilling en recycling, planten van bomen en de 17 Sustainable Development Goals UN.
  • Profit
     Steun stichting Philia en samen bestrijden we eenzaamheid onder mensen met een beperking.

Impact op maat

Een unieke Impact Box dat past bij jouw bedrijf, budget en wensen? Het team van de Impact Box gaat graag met en voor jou aan de slag. Dit doen wij al vanaf 25kerstpakketten. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons. Van ontwerp tot levering, wij verzorgen alles rondom de kerstpakketten voor jou!

Impact maken en waardering tonen

Door een Impact Kerst Box te geven maak jeniet alleen impact, het toont je maximale waardering aan jouw mensen. Door een grote en originele mix aan sociale en duurzame producten spreken de pakketten iedereen aan.

Elke Impact Box is daarom ook alleen voor jouw bedrijf en dus exclusief! Maak hier een vrijblijvende offerte.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.