Impact Box Kerstpakket: het mooiste, duurzaamste en sociaalste!

Kerstpakket Impact BoxKerstpakket Impact Box

U wilt in 2022 impact maken en uw collega’s of medewerkers verassen met een mooi, sociaal en duurzaam Kerstpakket? Sluit 2022 af in stijl en verras uw collega’s of medewerkers met een IMPACT Box. Een Kerstpakket vol met de mooiste, duurzaamste en sociaalste producten die met liefde en passie zijn gemaakt of ingepakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Het mooiste, duurzaamste en sociaalste Kerstpakket!

Dit is een Kerstpakket waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. De inhoud van een Impact Kerstpakket box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht.  Goed voor de makers, goed voor de wereld en natuurlijk voor degene die zo’n prachtig kerstcadeau ontvangt.

Sociale, duurzame en circulaire producten

Wij hebben de mooiste, duurzaamste en sociaalste producten uit Nederland voor u geselecteerd en drie boxen voor u samengesteld. Helemaal verzorgd van A tot Z, inclusief verzending.

Social Return on Investment (SROI)

Heeft u een opdracht of een subsidie met een Social Return on Investment-eis gekregen? Gefeliciteerd, deze kunt u bij de Impact Box op verschillende manieren vervullen. Want bij ons maakt u immers direct maatschappelijke impact. Door uw besteding kunnen wij meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een leer-werk-traject aanbieden en kunnen wij bij verdere groei meer makers zelf in dienst gaan nemen. Leer meer over de mogelijkheden van Social Return on Investment (SROI) bij de Impact Box.

Impact Box = puur sociaal ondernemen 

Niet. zeggen, maar gewoon doen. Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat is waar voor staan en daarom maken wij alleen gebruik van duurzame en sociale partners en worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet in het gehele productieproces.  Maar ook lokaal ondernemen, duurzaam kiezen voor producten (circulair) en bijdragen aan een betere wereld horen bij de Impact Box. Samen met jou gaan wij voor maximale Impact en Social Return On Investment!

People & Planet & Profit

Wanneer je een Impact Box cadeau geeft draagt u bij aan een betere en socialere wereld. Waarom? Alle boxen zijn circulair, duurzaam of sociaal en vertellen een verhaal vertellen.

  • People

Aan elke Impact box werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee. Samen maken we de bijzonderste box van Nederland en daar zijn wij trots op!

  • Planet
    Duurzaam inkopen, weinig verspilling en recycling, planten van bomen en de 17 Sustainable Development Goals UN.
  • Profit
    Steun stichting Philia en samen bestrijden we eenzaamheid onder mensen met een beperking.

Impact op maat

Een unieke Impact Box dat past bij jouw bedrijf, budget en wensen? Het team van de Impact Box gaat graag met en voor u aan de slag. Dit doen wij al vanaf 25 kerstpakketten. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons. Van ontwerp tot levering, wij verzorgen alles rondom de kerstpakketten voor jou!

Bezoek onze Impact Showroom

Kunt u geen Impact kerstpakket vinden op onze site die voldoet aan uw eisenpakket? Komt u dan gerust eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom in Hoofddorp. In onze  showroom staan al onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om samen met u het kerstpakket te vinden die bij uw bedrijf of organisatie past! Wij kennen de verhalen achter elk product en vertellen die meer dan graag. Lees meer over onze Impact Showroom.

Impact maken en waardering tonen

Door een Impact Kerst Box te geven maakt u niet alleen impact, het toont uw maximale waardering aan uwmensen. Door een grote en originele mix aan sociale en duurzame producten spreken de pakketten iedereen aan.

Heeft u vragen over de producten of boxen? Wilt u zelf een sociale n duurzame Impact samenstellen? Of heb je liever een (gepersonaliseerde) box? 

Er is veel mogelijk! Neem vooral persoonlijk contact met ons op: 06 144 70977 of mail: hallo@impactbox.nl of maak hier een vrijblijvende offerte.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.