Stel zelf een Impact Kerstpakket samen

christmas-box-1533719606

Een écht Duurzaam Kerstpakket samenstellen?

 Laat ons weten welke producten je graag in het pakket zou willen hebben en om hoeveel kerstpakketten het gaat. Wij maken een offerte voor de kerstpakketten met producten die je afneemt. Ze worden door ons zoals je gewend bent netjes plasticvrij verpakt en desgewenst verzonden. Heb je slechts enkele producten nodig, bestel ze dan in de shop, want je kunt natuurlijk zelf ook duurzame kerstpakketten maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze duurzame cadeau’s. Of kies voor kant en klaren kerstpakken. Helemaal verzorgd van A tot Z, inclusief verzending.

Duurzaam Kerstpakket 1 
Duurzaam Kerstpakket 2
Duurzaam Kerstpakket 3

Kies uit producten die ons plasticverbruik verminderen, voedselverspilling tegengaan of bijdragen aan een betere en eerlijkere keten. Met jouw keuze voor duurzaam laat je zien dat je ergens voor staat en dat jouw bedrijf of organisatie er toe doet. Kies producten met een uniek verhaal van Nederlandse en Buitenlandse sociale ondernemers. Met de keuze voor een duurzaam kerstpakket maak je impact. Zowel op degene die het ontvangt en door je keuze voor gezondere en betere producten.

Socialen, duurzame en circulaire producten

Steeds meer mensen verwachten iets origineels, maar vooral duurzaam. Wil je het personeel, je klanten en relaties of zomaar iemand verrassen met een duurzaam kerstpakket? Maak dan een kerstpakket vol met goede producten van Ecomondo. Samengesteld door jouzelf of je team. Laat je ook niet foppen door een kerstpakkettenbedrijf dat tussen 100 pakketten één duurzaam pakket aanbiedt. Dan gaat je geld alsnog naar slechte producten en plastic verpakkingen.

Een duurzaam kerstpakket is leuk om te krijgen
maar vooral leuk om te geven..!

Bij Ecomondo kun je kiezen uit veel duurzame en circulaire producten, eco, bio, fairtrade, lokaal of eerlijk gemaakt. Kwalitatieve duurzame producten, waarmee je een waardige geschenkbox, kerstpakket, of eindejaarsgeschenk maakt. Je hebt de keuze en zekerheid van echt duurzame producten, die vaak ook nog eens nuttig zijn.

Plasticvrije vulmaterialen en tape

Ga je een kerstpakket maken, doe het dan plasticvrij. Gebruik geen plastic vulmaterialen, piepschuimchips en plastictape, maar gebruik papieren tape, oud papier, of andere restmaterialen. Cadeaupapier? Is dat echt nodig? Cadeaupapier kan vaak niet gerecycled worden door glitters en de hoeveelheid inkt. Plastic folie? No way! Veel pakketten worden gemaakt met plastic folie. Dat wordt zo goed als niet gerecycled en veroorzaakt alleen maar afval. Wees creatief. Een bruine doos als kerstpakket heeft ook z’n charme, vooral als je papieren tape gebruikt, of er een envelop op plakt.

Meer weten?

Vincent van Munster: 06 14470977
hello@impactbox.nl

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.