Social Return on Investment (SROI)

Social Return on Investment (SROI) Impact Box

Heeft u een opdracht of een subsidie met een Social Return on Investment-eis gekregen? Gefeliciteerd, deze kunt u bij de Impact Box op verschillende manieren vervullen. Want bij ons maakt u immers direct maatschappelijke impact. Door uw besteding kunnen wij meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een leer-werk-traject aanbieden en kunnen wij bij verdere groei meer makers zelf in dienst gaan nemen.

Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden

Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens kwaliteiten en talenten in zich heeft en die kan ontdekken, ontwikkelen en benutten. Juist daarom zetten wij bewust mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt waarvan ge(d)acht wordt dat men niet voldoende kan functioneren binnen een reguliere onderneming. Door de talenten op een positieve manier te ontwikkelen binnen een passende werkomgeving, nemen we de beperkingen weg en ontstaan er mogelijkheden en maken we samen het mooiste, duurzaamste en sociaalste cadeau. 

Buy Social Impact BoxSocial Return on Investment (SROI)

Mogelijkheden tot vervullen van de Social Return on Investment-eis:

1.Social Return on Investment Impact Box

Onze No(Social)Waste boxen zijn 100% samengesteld met sociaal, duurzaam geproduceerde producten. Dat betekend dat de box allemaal producten bevat die gemaakt zijn door sociale organisaties. Alle producten maken dus impact in het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook deze Impact Box is dan ook te gebruiken om aan uw SROI (Social Return of Investment) verplichting te voldoen en u kunt dit dus gebruiken als sociale inkoop! We noemen dit dan ook wel ons Social Return on Investment Impact Boxen.

2. Investeer in een plek met Impact

Het bieden van een Impact plek kan op twee verschillende manieren, een werkervaringsplek of het plaatsen van een deelnemer op de loonlijst. Een werkervaringsplek betekent het aanbieden van een werkplek voor een termijn van 1 tot 6 maanden, uitgaande van minimaal 20 uur per week. Een deelnemer op loonlijst betekent het in dienst nemen van een deelnemer voor een termijn van ten minste 1 jaar, uitgaande van minimaal 28 uur per week.

SROI Haarlemmermeer

De Impact Box realiseert sociale impact binnen Haarlemmermeer in het toeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een opleiding of baan. Bij De Impact gaan ze aan de slag met hun persoonlijke doelen, leren ze waardevolle skills, ontdekken ze hun interesses en verrichten ze zinvol werk.

De Impact Box is een Social Enterprise

Enerzijds omdat alle producten, partners en boxen duurzaam en sociaal zijn en anderzijds door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om ons sociale karakter te bevestigen zijn wij vanaf mei 2016 een Social Enterprise. De doelstelling en missie van Social Enterprise NL sluit naadloos aan bij ons beleid en het was daarom een logische stap lid te zijn van dit landelijke platform dat sociale ondernemers verbindt, stimuleert en ondersteunt. Meer info op Overheid.nl: Beleidsregels Social Return On Investment (SROI)

Samen Impact maken?

Door te kiezen voor de Impact Box zet uw onderneming ook in op social return. Door het pure sociale karakter helpt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een werkplek en maakt u het mogelijk dat zij zich kunnen inzetten voor de maatschappij. Voor meer informatie en het ‘verzilveren’ van uw Social Return on Investment kunt u mailen naar: v.munster@weareimpact.nl of bel 06 14470977.

Kwaliteit

Samen Succesvol

Plezier

Aandacht

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.